Torac napisał(a):Witaj.
Piszesz, że z Durmitoru jechałeś na Niksić i chciałeś zwiedzić Monastery Moraćy.
Potwierdzasz czy Monaster Ostrog miałeś na myśli?
Torac napisał(a):Fajne masz te foty z N.P Lovćen!
Torac napisał(a):
Ps. Jak się nie wspinałeś na twierdzę w Kotorze to dorzucę fotkę ze szlaku ;
a to ja napisał(a):Tyle ... lawendy
(Brusje wpisane na listę do zajechania)
majeczka napisał(a):BraveSirRobin napisał(a):Opinia o konobie się potwierdziła, pyszne jedzenie, miła i wesoła obsługa, klimat domowy. Czuliśmy się tam tak, jak byśmy wpadli do znajomych na obiad
cieszę się, że dalej w niej miło i przytulnie.
majeczka napisał(a):p.s. śliczne fotki
Marsallah napisał(a):Dawno mnie nie było, ale wszystko nadrobiłem. Wspaniale się prezentuje na zdjęciach i - jak piszesz - atmosfera też jest wyborna ta Konoba Kokot!
Torac napisał(a):Monaster Moraća zwiedzałem w tym roku a Ostrog w zeszłym, ale ilość ludzi podobna.
Ostrog bardziej pielgrzymkowy, ale jeden i drugi jest niewielki (miejsca do zwiedzania)
Sympatyczny klasztor jest w Cetinje!
Torac napisał(a):Twierdza po zmroku to raczej niedobry pomysł, bardzo nierówne schody.
Ja żałuję że w Kotorze nie byłem po zmroku. Ja na twierdzę zrobiłem 1/3 dystansu (do Cerkwi) a brat cały - fotogeniczność obu punktów bardzo porównywalna.
Torac napisał(a):Ps. A tak z innej beczki, jak się pływa kajaczkiem po Supraśli?
BraveSirRobin napisał(a):Im bliżej P.N.Lovočen tym widoki były coraz ciekawsze. W końcu rozpoczęliśmy słynny zjazd do Kotoru. Panorama tej drogi jest po prostu rewelacyjna.
Torac napisał(a):Fajne masz te foty z N.P Lovćen!
BraveSirRobin napisał(a):Odwiedzałeś kiedyś nasze rejony? Nasze małe Bałkany?...zacząłem tak nazywać Podlasie, w końcu też mamy tu wiele kultur (katolicy, prawosławni - nasz piękny supraski monaster, muzułmanie - najstarsze w Polsce drewniane meczety, no i żydzi - kiedyś było ich dużo więcej, ale wiele pamiątek nadal jest)
BraveSirRobin napisał(a):Torac napisał(a):Fajne masz te foty z N.P Lovćen!
Dopiero teraz, w cytacie Myszy zobaczyłem jakiego byka napisałem...i zajarzyłem dlaczego pogrubiłeś litery w nazwie parku oczywiście, że Lovćen
Powrót do Nasze relacje z podróży