Piotrek_B napisał(a): A nie przepraszam, mam jedno pytanie - kiedy będzie ciąg dalszy
Piotrze,
Wkrótce ...
PAP
meeg napisał(a):Natomiast jeśli chodzi o te kropki to jak najbardziej należy uzupełnić je samymi plusami, bo ta relacja jest, powtórzę raz jeszcze za..biaszcza (mam nadzieję, że Janusz nie będzie mi wypominał kaleczenia naszej mowy )
meeg napisał(a):No ładnie
Nazwałeś męsko sprawę po imieniu. Ja z racji że kobietą jestem, to tak delikatniej i nieśmiało z kropeczkami
PAP napisał(a):kulka53 napisał(a):PAP napisał(a): . Tak na prawdę, to chęć mamy tam pojechać już w tym roku, ale przyjęta kolejność wynika z tego, że planujemy przejść z modelu rodziny 2+2 na 2+3, więc ....
PAP
Korneliusz napisał(a):PAP napisał(a):kulka53 napisał(a):PAP napisał(a): . Tak na prawdę, to chęć mamy tam pojechać już w tym roku, ale przyjęta kolejność wynika z tego, że planujemy przejść z modelu rodziny 2+2 na 2+3, więc ....
PAP
Witam Was serdecznie.Oczywiście dalej śledzę Waszą przygodę!!Jeżeli mogę Wam coś podpowiedziedzieć to proponuję zmianę auta (wcale nie duże koszta) na VW SHARAN!!!
Ps.Ja tak planuję bo uważam,że to jest dobry pomysł (a jestem w podobnej sytuacjni jak Wy)!!
Dzięki za podanie cen w Albani!!
Pozdrawiam!!
Janusz Bajcer napisał(a):A ja dodaję do banku pomysłów na zmianę auta Logan MCV
Wprawdzie Sharan to VV a Logan to Dacia - ale Logan dwukrotnie tańszy
PAP napisał(a):Dzięki za sugestię ... plan na wymianę jest, ale nie ma jeszcze decyzji na co, tak więc twoja rada zasili nasz bank pomysłów ...
PAP
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe