kulka53 napisał(a): ... ale o szczegółach, kiedy po umysłowym wysiłku przypomnieliśmy sobie gdzie też mogliśmy się spotkać piszemy tutaj
Już patrzę
PAP
PAP napisał(a):... ja się będę jednak trochę upierał, że z pogodą czy bez, są w HR miejsca ładniejsze niż Hvar ... moim skromnym zdaniem to dzieło dobrego marketingu wyspy ... ale oczywiście wspomnienia, które każdy z nas wywozi z danego miejsca są wypadkową WIELU elementów, więc możemy 'kłócić' się w tej materii jeszcze długo ... ale nie będziemy, prawda
Korneliusz napisał(a):Jestem pod wrażeniem Waszej podrózy!!!Nie wiem dlaczego mój komp otwiera tylko fotki z 1 strony a już np z 4 nie chce otwierać!!Pewnie wina leży w ustawieniach w moim kompie!!!
Jak na razie po przeczytaniu pierwszych dni Waszej podróży bardzo nam (mnie i mojej żonie) zaimponowaliście!!
Tak trzymać!!
Pozdrawiam ze Śląska Cieszyńskiego!!
luk006 napisał(a):Niestety drogi PAP-o jak wszędzie zdarzają się ludzie i ludziska.
P.S.
PAP-o chylę głowę po raz kolejny.
Po pierwsze za treść Twojej relacji.
Po wtóre za to, że nie brakuje Ci determinacji w pisaniu.
Po trzecie, że od strony logistycznej taka wyprawa to niemałe przedsięwzięcie i zdecydowałeś się na nie mimo, że na pokładzie Waszej skody zasiadała młodzież w takim, a nie innym wieku.
A po czwarte za to, że chyba jak dotąd jako jeden z niewielu forumowiczów zawsze odpowiadasz na posty pozostawione przez Twoich czytelników.
Tak więc czekamy z niecierpliwością na kolejne odcinki, bo od dłuższego czasu nie ma nic przyjemnieszego jak przeczytanie następnego epizodu Twojej wyprawy po całym dniu ciężkiej pracy.
Aaaaa i zapomniałbym, że chylę czoło również za to, iż mając pracę oraz rodzinę zarywasz nocki żebyśmy mogli przeczytać kolejny odcinek.
Dziękuję.
Korneliusz napisał(a):Jestem pod wrażeniem Waszej podrózy!!!Nie wiem dlaczego mój komp otwiera tylko fotki z 1 strony a już np z 4 nie chce otwierać!!Pewnie wina leży w ustawieniach w moim kompie!!!
Jak na razie po przeczytaniu pierwszych dni Waszej podróży bardzo nam (mnie i mojej żonie) zaimponowaliście!!
Tak trzymać!!
Pozdrawiam ze Śląska Cieszyńskiego!!
PAP napisał(a):
... acz pamiętam, jak w liceum nasza pani prof od języka ojczystego zawsze rwała sobie włosy z głowy czytając moje wypracowania i szczerze współczuła braku smykałki do pisania ...
PAP
PAP napisał(a):I tak na marginesie, Ty byś też mógł się zebrać do napisania relacji ... mam wrażenie, że ciekawie i lekko by się ją czytało ... zastanów się, proszę ...
PAP
PAP napisał(a):el_guapo napisał(a):PAP
Podziwiam, zazdroszczę...dawno takiej relacji nie było.
Czekam na więcej
el_guapo,
Wielkie dzięki , ale bez przesady , ... chyba, że na myśli masz takiej taaaaasiemcowatej
Pozdrawiam,
PAP
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe