Re: BAŁKANY 2007 & 2008 & 2019 & 2020 & 2021 ...
Gajus.ems napisał(a):Fajna robota, relacje PAPA-pa to wg mnie absolutnie top CRO PL. Nieśmiało proszę jednak o więcej komentarzy i praktycznych porad. ( trochę mi tego brakuje)
Pozdrawiam Gajus
Witam
Wielkie dzięki za miłe słowa
... mogę tylko spytać, do którego odcinka dobrnąłeś
?
Co do porad to staramy się
... w najnowszej serii
CovidTravel2021Junior, w odpowiedzi na wcześniejsze uwagi :
1) podajemy wybrane przez nas kwatery wraz z naszą oceną
...
2) podajemy ceny biletów wstępu do odwiedzanych przez nas atrakcji
... w ostatnim odcniu omówiliśmy ceny wstepu do Plitvic wraz z parkingiem
...
3) pokazujemy wybrane przez nas miejsca żywieniowe, wraz z recenzjami Stasia w zakresie smaku kurczaka z grilla
...
4) na początku każdego odcinka pokazujemy dokładną mapę przejazdu wraz z odległością, aby osoby zainteresowane mogły się tym zainsporować i pojechac naszym śladem
..
Pytanie zatem brzmi, Drodzy Cromaniacy, co jeszcze by Was ciekawiło
?
Dodam, że w zakresie relacji z HR wiele się już nie da zrobić, gdyż całość jest już zmontowana i opublikowana na YT, czekająca na swoją datę premiery
... ale relacja z wrześniowej wyprawy do TR dopiero powstaje, więc wszelkie wasze uwagi są szczerze mile widziane
... zarówno w zakresie komentarzy i praktycznych porad, jak i długości odcinków, tempa akcji, ujęć z drogi, itp
... przyznam, że materiał robię wg swojej filozofii 'slow vlog', aby nie był to telededysk z mrugającymi obrazkami i muzyką w tle, jakich sporo na necie, a bardziej 'dokument drogi' pozwalający osobom oglądającym na odbycie wirtualnej podróży z nami
... ale nigdy nie ma tak, żeby czegoś nie dało zrobić się lepiej, więc wszelkie uwagi czy pomysły mile widziane
...
Pozdrawiam,
PAP