napisał(a) drifter » 03.07.2009 17:16
PAP napisał(a):drifter napisał(a):Moje pytanie dotyczy kolejki w Mokra Gora, chciałem zarezerwować bilet na przejazd, czy ktoś zna namiary, e-mail, tel. ? PAPa pisał że rezerwował telefonicznie, może coś podpowiesz ?
drifter,
Daj proszę znać, czy twoje pytanie jest dalej aktualne ... jak pamiętam wszystkie kontakty w SRB, włączając ten do Mokrej Gory, wymagały pewnej akrobatyki
... jeśli co, to zawsze mogę poszperać jakie kontakty wtedy używałem ....
Pozdrawiam,
PAP
Oczywiście o tyle aktualne że we wtorek wyruszam na bałkanską przygodę i jak to pisałem byłem w trakcie planowania (oczywiście pomógł mi w tym twój opis podróży, szczególnie to z Mokrej Gory, bo w zadnym przewodniku o tym nie ma), no ta akrobatyka, bo jakieś tam kontakty w necie są i napisałem do nich i nawet odpisali że nie robią rezerwacji, podali ceny i godziny odjazdu i że zapraszają. Mam to rozplanowane i myślę że się załapię na któryś odjazd, planuję nocleg w Mokrej Gorze, więc może dzień wcześniej uda mi się kupić czy zarezerwować bilety. Jadę kamperem, więc trochę mi to ułatwia problem z noclegiem, ale i tak rezerwuję gdzie się da miejsca na autokempingach, jak nie ma możliwości to na dziko nocleg. Planuję jakieś 19 dni, na tyle pozwala praca, w moich planach pominąłem CRO, choć jeden nocleg jest zaplanowany gdzieś poniżej Dubrownika, ale żadne zwiedzanie. W CRO byliśmy chyba 5 razy to trochę zwiedziliśmy, zresztą jak piszesz to jakiś dziwoląg (jak dobrze pamiętam) moje zdanie o CRO to że jest super, oczywiście jest zkomercjalizowana ale jednak zachowuje swoją orginalność w przeciwieństwie do np. Grecji, Hiszpani itd. CRO nie dali się zwariować obłędem parków wodnych, hoteli, totalną komerchą, będąc tam czuję się jednak że się jest na Chorwacji i dlatego jest to forum. No ale odbiegam od tematu, przedewszystkim dzięki za odpowieź, myślę że to wiercenie się Stasia jest spowodowane tym że to kolejny podróżnik i nie może wytrzymać w jednym miejscu. Pozdrawiam !