I ja tak już oficjalnie się pojawię i podziękuję
A teraz nie pozostaje nic innego, jak cierpliwie czekać (dwa lata?) na opis Waszej kolejnej wyprawy, bardziej ekstremalnej rodzicielsko :
pozdrawiam całą rodzinkę
PAP napisał(a):
Nie mamy w tej chwili określonych planów na kolejne wyprawy. Nie wiemy nawet kiedy będzie kolejny raz.
Tymona napisał(a):I ja tak już oficjalnie się pojawię i podziękuję
A teraz nie pozostaje nic innego, jak cierpliwie czekać (dwa lata?) na opis Waszej kolejnej wyprawy, bardziej ekstremalnej rodzicielsko :
pozdrawiam całą rodzinkę
Lidia K napisał(a):PAP napisał(a):
Nie mamy w tej chwili określonych planów na kolejne wyprawy. Nie wiemy nawet kiedy będzie kolejny raz.
Hmm, w to jest mi trudno uwierzyć. Podejrzewałam, że plany realizujące marzenia najróżnistych wypraw masz już dobrze sprecyzowane na kilka najbliższych lat. W relacji wspominasz o Turcji. Późniejsze wydarzenie i oczekiwanie na nowego członka rodziny zmusiły Was do odłożenia w czasie wyjazdów dalekich, ale na pewno nie na lata.
Co prawda będzie jeszcze C.D.N. ale ja już podziękuję za relację z wyprawy Piotra z Moniką, Lenką i Jasiem. Tradycyjnie dużo zobaczyliście a nam wspaniale to pisałeś i pokazałeś.
Dziękujemy
Pozdrawiamy serdecznie całą wyprawową rodzinę
Kulki
PS. Czy ostatni pokaz celowo został okrojony z kilku zdjęć zrobionych pod domem?
Jestem ciekawa, czy zmiany jakich dokonałeś w prezentacji zdjęć pozbawiły fotosika źródełka?
Janusz Bajcer napisał(a):I mnie wypada podziękować autorowi za relację
Myślę, że PAP i MAPA wraz z powiększoną rodzinką
na pewno wyruszą na kolejne wakacje, już nie "skodzinką"
Pozdrav.
LFB napisał(a):I ja przyłączam się do podziękowań za wspaniałe relacje z waszych podróży. Przeczytałem wszystko od pierwszej do ostatniej strony i gratuluję: talentu organizacyjnego, wytrwałości, zdolności planistycznych i umiejętności czerpania frajdy z bycia razem. My może też kiedyś ruszymy szlakami MAPY i PAPa. Życzę by finanse sprzyjały i by następne podróże udało się jak najszybciej odbyć (i oczywiście opisać). Pozdrawiam Tomek
walczy napisał(a):Dziękuję za świetną relację. Przeczytałem całą, czerpię z niej informacje przydatne do moich wyjazdów wakacyjnych. PAPie wspaniale informujesz, rozszerzasz horyzonty i inspirujesz.
PAP napisał(a):Zaraz się zarumienię ze wstydu od tych komplementów ...
Swoją drogą tom ciekaw, jak się skończy twoje zainspirowanie Sinemorcem ... tzn. jakie będziesz miał wrażenia i jak odbierzesz tą mieścinkę oraz pobyt tam ...
Pozdrawiam,
PAP
PAP napisał(a):
Wpierw jednak to my czekamy na twoją relację z tegorocznej wyprawy, co by parę pomysłów i porad przygarnąć na przyszłość ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe