PAP napisał(a): armar, Zakładem, że poprzednie odcinki widziałeś i Sucevita oraz Moldovita są już wpisane na twoją listę miejsc do zobaczenia ... Nie jestem pewien czy głównie nastawiasz się na góry czy na inne atrakcje też ... tak czy siak polecam Ci kolejne 3 odcinki oraz potem jeden lub dwa z drogi powrotnej ... natomiast moim zdaniem spokojnie można połączyć okolice Sucevy z okolicami Brasova ... to tylko kwestia ilości czasu jakim będziesz dysponował ...
Co się tyczy nas, to tu głównie ważna jest dobra organizacja a mniej dzielność ... ale dzięki za komplemet ...
Oczywiście , że czytałem poprzednie odciniki , w dużej mierze inspirujesz mnie do planowanych podróży , tak więc z dużym zainteresowaniem czekam na dalsze relacje tym bardziej że piszesz interesująco i naprawdę podajesz wiele informacji cennych dla kogos kto chciałby sie wybrac w te same miejsca .... Poza tym wiesz , jakby moja żona miała jakieś obawy że za duże góry , za stromo , za wąsko na drodze , za dziko - zawsze mogę pokazac na Waszą relację i powiedzie że skoro Oni z takimi małymi dziecmi dali radę to my nie mamy się czego obawiac
Swoją drogą to chyba najbardziej podziwiam Twoją żonę , a i dzieci macie wspaniałe i niemarudne - teraz to już zaprawione w podróżach ....
Romunię planuję na jakis wypad tygodniowy jako że stosunkowo niedaleko ode mnie , byc może w maju ... Skolei z uwagą czytałem Twoje relacje po Czarnogórze bo w wakacyjnych planach , w drodze na wybrzeże chorwackie , mam w planach parę dni na park Durmitor i ewentualnie rafting po Tarze , nocleg w najwyżej położonym mieście na Bałkanach - Żabljaku ..... [/list]
Czekam na zapowiedziany dalszy ciąg relacji