adam11 napisał(a):Witam , czytałem relacje : ) z wielką , uwagą : ) , gdyż jest ona dla mnie wielkim wyzwaniem , inspiracją na przyszłe lata : )) . Stwierdziłem że nie będę , komentował każdego odcinka , lecz napisze swoją opinię na samym końcu : )) . Piotrze jesteś dla mnie wielkim autorytetem : ) , pisze to z pełnym szacunkiem dla twojej osoby , zachwyciłeś mnie swoim pisaniem ; ) , swoim podejściem do życia , czasami z dystansem a kiedy trzeba to poważnie traktowałeś różne sytuacje . Relacja piękna : )
miejsca i sytuacje które zostały mi najbardziej w pamięci
- Vukovar
- Sytuacja z samochodem w Mostarze
- zakup płyty MPT Sve Najbolje )
- Sarajewo
-Sv.Stefan - za męski spacer:)))
Serdecznie pozdrawiam Adaś
PAP napisał(a):Witam Adamie,
Powiem natomiast szczerze, że nie specjalnie kojarzę co możesz mieć na myśli pisząc o Sv Stefanie ... mógłbyś proszę doprecyzować
Pozdrawiam,
PAP
Janusz Bajcer napisał(a):PAP napisał(a):Witam Adamie,
Powiem natomiast szczerze, że nie specjalnie kojarzę co możesz mieć na myśli pisząc o Sv Stefanie ... mógłbyś proszę doprecyzować
Pozdrawiam,
PAP
Przypuszczam , że Adaś ma na myśli dzień 19-ty i drugi samotny spacer po Sveti Stefan w Czarnogórze
adam11 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):PAP napisał(a):Witam Adamie,
Pozdrawiam,
PAP
Przypuszczam , że Adaś ma na myśli dzień 19-ty i drugi samotny spacer po Sveti Stefan w Czarnogórze
Męski spacer , ty & Jaś a Kobiety na plaży;]
PAP napisał(a):... na marginesie dodam, że o tym to też będzie spooooro w tegorocznej relacji ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe