napisał(a) PAP » 30.04.2008 16:36
witki napisał(a):Ja też dziękuję bardzo za mile spędzony czas i poznanie nowych zakątków na bałkanach
Parę pomysłów napewno sie w przyszłości przyda...
A test zdany na NIE, czyli na
TAK, co mnie cieszy, bo są szanse że kiedyś się tam wybiorę z mężem, dzieciakiem no i psem...
PAP napisał(a):Dla jasności dodam, że Jasiowe prawie dwa lata, to konkretnie 1 rok i 7 miesięcy ... i że rok temu, mając zatem jedynie 7 miesięcy, dzielnie odbył z nami 3 tygodniową wyprawę do Rumunii, Bułgarii i Turcji ... kiedyś i o tym napiszę słów kilka
Może teraz PAP-ie nadeszła ta pora????????
To pewnie też niezła trasa i niezapomniane wrażenia, więc jakby co - czekamy
witki,
Teraz to ja bardziej muszę się skupić na planowaniu i przygotowywaniu tegorocznej wyprawy, bo inaczej będzie, że szewc bez butów chodzi
... ale ponieważ w tym roku też będzie BG i RO, to mam już pomysła, że jesienno-zimowa relacja będzie coś na wzór CzarnoGÓRSKIEJ relacji Kulków, czyli opis tegorocznej trasy z wtrętami i aluzjami do tego, co było dwa lata wcześniej
... jeżeli to wyjdzie tak jak mi się układa w głowie, to powinniście być zadowoleni z lektury
...
Udanego powiekszania się rodziny życzymy ... zwłaszcza, że początki są zawsze najtrudniejsze
...
Pozdrawiam,
PAP