[quote="MarDomi"]
Wzdłuż miejscowości rozciąga się żwirowo-kamienista plaża...
[quote]
...cała tylko do Waszej dyspozycji...
Pozdrawiam
MarDomi napisał(a):Odnośnie bułgarskiej gospodarki
kmichal napisał(a):... "palacz" mnie rozbawił ... ... no i przekonał, że palenie zabija - chociaż nigdy nie paliłem ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):...cała tylko do Waszej dyspozycji...
Pozdrawiam
Franz napisał(a):MarDomi napisał(a):W drodze ze Skali do Poros mijamy kilka pustych, kamienistych plaż.
Lubię pustkowia.
MWN napisał(a):MarDomi napisał(a):Odnośnie bułgarskiej gospodarki
Wydaje mi się, że przepaść jest większa niż 20 lat, bo w niektórych wsiach w PL żyją pokolenia dorosłych, które nie pamiętają konia jeszcze sprzed 90 roku!
omoz napisał(a):Witam, poszukuję miejscówki na wakacje 2016 /Grecja kontynentalna, Albania/ jak możecie dać namiary proszę o maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Dzięki
ajdadi napisał(a):MarDomi napisał(a):Plaża przyciąga tabuny turystów, więc cały urok psują leżaki, parasole...
...w tym roku miałem okazję się o tym przekonać...
Franz napisał(a):MarDomi napisał(a):My również i tym bardziej zastanawiam się czemu za chwilę pojedziemy do miejsca o zupełnie innym charakterze
Są miejsca warte odwiedzenia pomimo tłumów...
tiwa napisał(a): ale teraz radzę jeszcze raz popatrzeć na te piękne zdjęcia...
kmichal napisał(a):... ooo, jak miło, Antisamos to jedyna plaża na Kefalonii na której plażowaliśmy ... ...
... fakt, tłumy są okropne, ale widoki na nią i z niej są rewelacyjne ... ... potwierdzam, bardzo dobry wybór ... ...
ArliJ napisał(a):wspaniale się z Wami podróżuje, co odcinek jest pięknie i Kefalonia jest na pewno na mojej liście do zobaczenia!
MarDomi napisał(a):Postanawiamy nieco pochodzić i przeczekać może się przejaśni. Przy dobrych warunkach roztacza się stąd niesamowity widok na wyspę, na jej “sąsiadki”: Zakynthos, Lefkadę i Itakę oraz na Peloponez.
MarDomi napisał(a):jedna od strony północno-zachodniej i druga od strony południowo-wschodniej.
MarDomi napisał(a):Droga od strony północno-wschodniej