Mapka z dnia:
A - Nasz apartament
B - Przylądek Dukato
C - Plaża porto Katsiki
D - Plaża Egremini
kmichal napisał(a):Witam.
Całe szczęście zdążyłem ... i nawet jesteśmy jeszcze na Lefkadzie ... ... dzięki, że zaczekałeś ... ... ach ten kolor wody ... w Italii takiej nie oglądałem niestety ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Piękne zdjęcia Marcinie, ba... nawet przepiękne
Fakt, że takie okoliczności przyrody trochę ułatwiają zadanie, ale troszeczkę sprzętu i dobre oko zdecydowanie się także przydają .
Zwiedzacie dokładnie Lefkadę, bardzo jestem ciekawy dużo większej Kefalonii, jakie miejsca i plaże udało się Wam tam odwiedzić .
Nasze 3 dni na tej wyspie to jednak było o wiele za mało...
Mai napisał(a):Niestety muszę to napisać, koloryt wody niesamowity i robi większe wrażenie niż w Chorwacji Ale nie zdradzam do końca Chorwacji, we wrześniu planujemy na tydzień skoczyć na Hvar
Podglądam na bieżąco i ciągle czekam na Kefalonię bo tam prawdopodobnie wylądujemy za rok, plan zakłada pół na pół z Zakyntosem.
MarDomi napisał(a):Mam nadzieję, że wakacje się udały, czekam na relację
MarDomi napisał(a):Przepraszam wszystkich czytających, ale ze względu na remont w domu, jeszcze przez kilka dni tempo relacji będzie małe
kmichal napisał(a):... między innymi tam mieliśmy płynąć w ostatnim dniu lefkadzkich wakacji, ale pogoda pokrzyżowała nam plany ... ... chętnie zobaczę ją na Twoich zdjęciach ... ...
Pozdrawiam.
GOLDEN napisał(a):To taki lokalny plażowy ochroniarz.