Mapka z dnia:
A - nasz apartament
B - wodospad w Nidri
C - Mikros Gialos
D - Sivota
E - plaża Amousa
F - spacer wzdłuż wybrzeża
MarDomi napisał(a):katja_24 napisał(a):Zwiedzałeś coś na lądzie w pobliżu Lefkady?
Zwiedzaliśmy jeszcze jedną wyspę w pobliżu Lefkady na której byliśmy 6 dni
katja_24 napisał(a):MarDomi napisał(a):katja_24 napisał(a):Zwiedzałeś coś na lądzie w pobliżu Lefkady?
Rozumiem Ja się na żadne statki nie piszę, bardziej chodziło mi o Pargę i wszystko, co po drodze, bo mam pewne plany
W takim razie czekam na ciąg dalszy opowieści o Lefkadzie
MarDomi napisał(a): widoczki piękne jest dobrze
Po drodze fajna bardzo pusta kameralna plaża
MarDomi napisał(a):Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem domu na Lefkadzie to spieszę donieść, że nie ma problemu, by kupić chociażby z takim widokiem na morzem
MarDomi napisał(a):Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem domu na Lefkadzie to spieszę donieść, że nie ma problemu, by kupić chociażby z takim widokiem na morzem
katja_24 napisał(a):MarDomi napisał(a):katja_24 napisał(a):Zwiedzałeś coś na lądzie w pobliżu Lefkady?
Rozumiem Ja się na żadne statki nie piszę, bardziej chodziło mi o Pargę i wszystko, co po drodze, bo mam pewne plany
MarDomi napisał(a):katja_24 napisał(a):MarDomi napisał(a):katja_24 napisał(a):Zwiedzałeś coś na lądzie w pobliżu Lefkady?
Po drodze tak, ale już w drodze powrotnej, w innych krajach takich jak Albania, Czarnogóra czy Bośnia i Hercegowina
Powodzenia w realizacji planów
Mai napisał(a):Piękny jest ten kolor wody, można patrzeć i patrzeć
Fajnie się jedzie na wakacje przed czy po sezonie, nie ma tłumów, można lepiej wypocząć. My tak preferujemy.MarDomi napisał(a):Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem domu na Lefkadzie to spieszę donieść, że nie ma problemu, by kupić chociażby z takim widokiem na morzem
ja się piszę tylko muszę jeszcze się z lotkiem dogadaćkatja_24 napisał(a):MarDomi napisał(a):katja_24 napisał(a):Zwiedzałeś coś na lądzie w pobliżu Lefkady?
My byliśmy pięć nocy w Pardze. Ale tam dużo czasu poświęcaliśmy na leniuchowanie z dalszych wycieczek to była właśnie Lefkada z bliższych to sama Parga i dwa zamki.
te kiero napisał(a):ja jestem chętny, może być obok tej zatoczki, tylko szukam sponsora
Mai napisał(a):ja się piszę tylko muszę jeszcze się z lotkiem dogadać
ajdadi napisał(a):Czarnogóry to za wiele nie było...ale nadgoniłem relację...i oczywiście czekam na cd
MARK1 napisał(a):Witam "Greka" , takie klimaty bardzo lubię
Pozdrawiam