Zamiast zjechać aż do rzeki Miljacka, my zaczęliśmy jazdę po wąskich, jednokierunkowych uliczkach
te kiero napisał(a):już jest ciekawie i jaaakże podobnie do naszej podróży, więc będę podglądał
dzięki, za uzupełnienie fotek z drogi, u mnie ich nie za wiele, żona raczej zdjęć nie robi
nie wiedziałem od parkingu wielopoziomowym, bo pewnie bym skorzystał
BraveSirRobin napisał(a):Jak już pisałem, samochód zaparkowaliśmy w prywatnym garażu. Przyznam się, że nawet próbowałem sam zaparkować, ale po krótkim zastanowieniu oddałem tą czynność Kenanowi, właścicielowi garażu Zaparkować na takiej wąskiej uliczce, w dodatku przy niezłym pochyleniu jest nie lada wyczynem. Kenan to zrobił prawie z zamkniętymi oczami, za to moje oczy były otwarte ze zdumienia i strachu o karoserię. Samochód wyszedł z tego bez malutkiej rysy
BraveSirRobin napisał(a):P.s. do moderatorów forum: a może stworzyć możliwość dodawania muzyki w tle w dziale Relacje z podróży oczywiście z możliwością jej wyłączenia, aby zbytnio nie spowalniała ładowania strony. Myślę, że to by było świetne dopełnienie opowieści o swoich podróżach.
Ale o tym tarasie na dachu pierwsze słyszę!! Szkoda, że w ubiegłym roku o tym nie wiedzieliśmy - widok pierwsza klasa!
Mam pytanie: w którym miejscu znajduje się ten wielopoziomowy parking? Ja również miałem problem ze znalezieniem miejsca do parkowania (w końcu zaparkowałem przy jakiejś uliczce), a później niestety nie zadałem sobie trudu, aby sprawdzić parkingi.
Janusz Bajcer napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=cg3hilniZyQ