te kiero napisał(a):Na starym mieście, przy Bezistanie przypominam sobie relację Franza i te pustki na uliczkach
U Ciebie też jakoś tłum się w oczy nie rzuca.
Pozdrawiam,
Wojtek
Raul73 napisał(a):Ale mi przypomniałeś Sarajevo!!! 3 razy twoje foty przejrzałem i jeszcze mam chęć na powtórkę.
Raul73 napisał(a):Pamiętam, jak po raz pierwszy przejeżdżałem Aleją Snajperów. Niby ulica jak ulica, nic specjalnego... ale kiedy ma się w pamięci, co tu się tak niedawno wyprawiało, te wszystkie przeczytane wspomnienia, onejrzane dolumenty, mimowolnie dostaje się gęsiej skórki, a wzrok szuka snajperów na wzgórzach. Dziwne uczucie...
Raul73 napisał(a):te kiero - na Avaza nie wjechaliście
JoannaG napisał(a):Bardzo chętnie pojadę dalej z Wami
JoannaG napisał(a):Fajnie spojrzeć na Sarajewo Twoim okiem Szczególnie z góry, gdzie nie dotarliśmy...
Franz napisał(a):te kiero napisał(a):Na starym mieście, przy Bezistanie przypominam sobie relację Franza i te pustki na uliczkach
U Ciebie też jakoś tłum się w oczy nie rzuca.
te kiero napisał(a):(...)apropos mam zadanie do następnego odwiedzającego wzgórze, ja naliczyłem widoczne 28 minaretów, ktoś wypatrzy więcej???
te kiero napisał(a):zapraszam Asiu (jeśli tak można ) w kolejnym dniu Piva i przejazd przez Durmitor...
te kiero napisał(a):naprawdę fantastyczne miejsce, trudno było zejść z Zutej Tabiji, apropos mam zadanie do następnego odwiedzającego wzgórze, ja naliczyłem widoczne 28 minaretów, ktoś wypatrzy więcej???
Roxi napisał(a):Ufff no to nadrobiłam zaległości
Super zdjęcia, takie trochę z innej perspektywy.
a to ja napisał(a):P.s. woda w rzece w kolorze gliny. ? Czyżby po solidnych opadach?
Powrót do Nasze relacje z podróży