Na terenie starożytnego miasta, wśród murów i najbardziej zachowanych obiektów odbywa się właśnie Szkoła Mozaiki, bardzo ciekawe, żona jako artysta plastyk jest oczywiście zachwycona
są i oczywiście skarby z wykopalisk
Lednice napisał(a):Bardzo ładne te ruiny ,
część z domów została zniszczona w trzęsieniu ziemi w 1979 roku
andeo napisał(a):Również nam się tam podobało.Podczas zwiedzania byliśmy tam prawie sami i spotkaliśmy żółwia
ale gdy wychodziliśmy,minęliśmy się z wycieczką autokarową z Polski .
Piękne te mozaiki.
andeo napisał(a):Tak ,tak ,wiernie śledzę relację Wybacz ,że się tak wyrywam do komentowania,ale po prostu sercem i duszą jestem tam razem z Wami Kocham Czarnogórę,z jej zaletami i wadami
My pod koniec czerwca bardzo mało Polaków spotkaliśmy,za to w Chorwacji ,w każdym odwiedzonym przez nas miejscu
te kiero napisał(a):zbliżamy się do małego parkingu, gdzie zostawiliśmy samochód: jest, stoi! wypatruję jeszcze może jakiejś karteczki (mandatu), nic takiego nie ma, uff... jednak moje złe przeczucie, było zasadne, co prawda nie w kwestii parkowania, ale nie zamknięcia samochodu, na szczęście przez te godziny, nikt się nie zorientował (musiałem nie uruchomić centralnego )
czekor68 napisał(a):Pora dni spóźniony ale nie mógł bym się darować jak bych tej relacji nie śledzioł.
piekara114 napisał(a):Czytam od pierwszego posty, ale jak dojeżdżasz już do Albanii to się ujawniam, bo tak liczę, że może za rok to właśnie tam...
te kiero napisał(a):zbliżamy się do małego parkingu, gdzie zostawiliśmy samochód: jest, stoi! wypatruję jeszcze może jakiejś karteczki (mandatu), nic takiego nie ma, uff... jednak moje złe przeczucie, było zasadne, co prawda nie w kwestii parkowania, ale nie zamknięcia samochodu, na szczęście przez te godziny, nikt się nie zorientował (musiałem nie uruchomić centralnego )
Powrót do Nasze relacje z podróży