tyniolek napisał(a):W kartonach. Na szutrówce.
Aaaaaa i jeszcze raz:
bluesman napisał(a):kaeres napisał(a):No niestety droga SN-Dubovica jest masakrą dla zawieszenia standardowych samochodów rodzinnych.
Zdjęcia tego nie oddają jakie tam są wertepy, a szutru tam jak na lekarstwo. Same ostre i duże kamienie.
Z przyjemnością oglądam zdjęcia Hvaru
Trzy razy tą drogą na rowerach jechaliśmy i wg. mnie jest 90% szutru, autem tego nie czujesz tak jak na rowerze. Gdzie Ty widziałeś ostre i duże kamienie ?
CROberto napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):A co na Cezary Malutki
Przekręciłem do Sigmunda i potwierdza słowa Martyny- lepiej pozostać w domu wariatów który się zna...
Btw.
CROnikiCROpka
Dyliżansem będzie bez ryzyka...
kaeres napisał(a):Trzeba przyznać, że na odcinku z Twojego filmu faktycznie wygląda to znacznie lepiej niż ja pamiętam.
Ale zdjęcia w tym wątku również potwierdzają, że kamienie tam są spore w pewnym odcinkach.
Zresztą ja mam w samochodzie opony balony R15/60 i po większości dziurach nie boję się jeździć, szutry na Pagu to pestka.
Ja miałem w pamięci jeden z tutejszych wpisów, że ta droga jest zamknięta ale pięknie równa szutrówka.
To co zastałem to mnie jednak zaskoczyło..
bluesman napisał(a):Ciekawią mnie zdjęcia gdzie też są te duże ostre kamienie ?
kaeres napisał(a):bluesman napisał(a):Ciekawią mnie zdjęcia gdzie też są te duże ostre kamienie ?
Chciałbym to zdjęcie widzieć w pełnej rozdzielczości bo tutaj te kamienie są na prawdę niebezpieczne dla opon samochodu.
Zwróć uwagę, że jazda na rowerze to wąziutka linia.
Zawsze znajdziesz optymalną linię aby po tych kamorach nie jeździć.
CROnikiCROpka napisał(a):Nie ma to jak się załapać na nowy odcinek przed spaniem
A ile minut zajęła droga tą szutrówką? I jak z miejscem na postawienie auta?
lotnikwsk napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Nie ma to jak się załapać na nowy odcinek przed spaniem
A ile minut zajęła droga tą szutrówką? I jak z miejscem na postawienie auta?
Mi to się ta droga dłużyła ale to około 10-15 minut na jedynce w porywach dwójce
dokładnie to mogę ze zdjęć odczytać
z parkingiem nie było problemu bo byłem wcześnie ...9-10 mimo wszystko trzeba się do skałki przykleić
ale jak wracaliśmy to było dużo aut , (w sumie to takie fale ,przyjeżdżają i wracają , nie ugadniesz)
...odcinek na dobranoc zawsze dobry
Ale ja jednak Laku Noć
CROnikiCROpka napisał(a):A to na pewno się będzie dłużyć, przy takiej jakości nawierzchni. 10 min to i tak nienajgorzej. My się podobnej jakości drogą w tym roku na Korculi wypuściliśmy - 30 min ponad. To się dopiero ciągnęło...
tyniolek napisał(a):Zazdraszczam tej plażyCROnikiCROpka napisał(a):A to na pewno się będzie dłużyć, przy takiej jakości nawierzchni. 10 min to i tak nienajgorzej. My się podobnej jakości drogą w tym roku na Korculi wypuściliśmy - 30 min ponad. To się dopiero ciągnęło...
Jestem ciekawa, gdzie to się wypuściliście
Powrót do Nasze relacje z podróży