trochę mamy wspólnego - Pelješac rok temu, Hvar w tym - dotarliśmy tam nieco później, ale nasz początek urlopu też przypadał na 1 lipca...
...a w Breli może być fajnie także w późniejszych godzinach, przekonaliśmy się o tym nie raz
Kasia i Krzyś napisał(a):trochę mamy wspólnego - Pelješac rok temu, Hvar w tym - dotarliśmy tam nieco później, ale nasz początek urlopu też przypadał na 1 lipca...
...a w Breli może być fajnie także w późniejszych godzinach, przekonaliśmy się o tym nie raz
m@rek napisał(a):jakoś rzadko tu ostatnio zaglądam, na szczęście ma swoich ludzi (żona) którzy donieśli mi że relację piszesz
chyba nie sądziłeś że pozwolę żeby mnie to ominęło
pozdrowienia dla całej rodziny i biorę się do czytania
lotnikwsk napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):trochę mamy wspólnego - Pelješac rok temu, Hvar w tym - dotarliśmy tam nieco później, ale nasz początek urlopu też przypadał na 1 lipca...
A w przyszłym roku gdzie bo ja chyba uderzę na Brać
Kasia i Krzyś napisał(a):jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to też wyspa, ale Korčula Brač jest jednak niżej w rankingu
Adek99 napisał(a):Znów Hvar, ale też się do tej bajki przysiądę
U nas kolejność była odwrotna, Hvar w ubiegłym roku, w tym Peljesac, oba miejsca piękne, ale na Hvar bym chętniej wrócił
A co w przyszłości to jeszcze nie wiem (może Brač, Pag ).
majeczka napisał(a):Prawda, że to Bajkowy Świat?
AdamZ napisał(a):Muszę w przyszłym sezonie sprawdzić co Was tak ciągnie
Janusz Bajcer napisał(a):Czyli cd, bajki za tunelem
m@rek napisał(a):podeślij link do Lilki, na pewno będzie zachwycona
milej nocki
szery napisał(a):Czyżby to była villa Melia?
falco.v napisał(a):Piękna bajka o naszym ulubionym Hvarze, zasiadam i ja, zwlaszcza, że będzie to również "nasza bajka " w przyszłym roku poraz 3, w Ivan Dolac.
Jeśli ktoś planuje urlop w I.D. w 2017r., to trzeba się pośpieszyć bo większość dobrych miejscówek blisko morza już zajęte.
Powrót do Nasze relacje z podróży