tony montana napisał(a):Bicho.... tak na oko....48 ... wczesny Arnie
Tony, ładnie grały... a nie Arnie... bicho...
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):Bicho.... tak na oko....48 ... wczesny Arnie
Tony, ładnie grały... a nie Arnie... bicho...
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):Ej to LEON zaczal psze pani !
A ładnie to tak zwalać na Kolegę?
tompie68 napisał(a):Witam.
Choć późno jestem i ja. Zobaczyłem góry i musiałem wejść dalej. Relacja jak zwykle super, góry przepiękne.
Pozdrawiam Tomek.
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Dziękuję wszystkim, którym chciało się tutaj zaglądać
Cała przyjemność po mojej stronie.
umca81 napisał(a):Ja normalnie po nocach spać nie mogę. Jeszcze co mi przyszło do głowy to, że ta sikawka podlewała jemiołę.
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):O, to z Mouse możesz sobie uścisnąć dłonie. Salzburg to ulubiona miejscówka naszej Agnieszki
W Salzburgu byłam po raz pierwszy, ale na pewno chcę tam wrócić, bo jest przepiękny. Na razie zrobiliśmy krótki rekonesans, a kiedyś zwiedzimy miasto dokładniej
maslinka napisał(a):Witam po powrocie (z Chorwacji)...
Co to jest za pogoda? I jak tu się chwalić opalenizną
agata26061 napisał(a):OOOO fajnie, że już po powrocie jesteście, bo my będziemy mogli poczytać relację Oczywiście mam nadzieję, że zaraz zaczniesz pisać i wrzucać foty Czekam na kolejną relację z Cro
janusz07 napisał(a):Witam w kraju. Z niecierpliwością czekam na nową wspaniałą relację.
mysza73 napisał(a):Salzburg, Königssee, Berchtesgaden ,
jak ja mogłam TO przegapić ,
Kenik napisał(a):Ta pogoda jest po to żebyś spłodziła jakąś relację. Spiesz się, bo od jutra słonko wraca.
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Salzburg, Königssee, Berchtesgaden ,
jak ja mogłam TO przegapić ,
Hej Mysza Czekałam na Ciebie, bo wiem, że to Twoje tereny
Powrót do Niemcy - Deutschland