maslinka napisał(a):Dzień 4 - 30 grudnia (środa): Hintertux
Fajnie ,
ale wolę Hintertux w zielonym wydaniu
mysza73 napisał(a):maslinka napisał(a):Dzień 4 - 30 grudnia (środa): Hintertux
Fajnie ,
ale wolę Hintertux w zielonym wydaniu
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Nooo doooobra , ciut niżej
Całkiem ładnie Kiedyś musimy pojechać latem w Alpy. W ubiegłym roku było blisko, ale pogoda pokrzyżowała nam szyki...
tony montana napisał(a):maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Nooo doooobra , ciut niżej
Całkiem ładnie Kiedyś musimy pojechać latem w Alpy. W ubiegłym roku było blisko, ale pogoda pokrzyżowała nam szyki...
Ja namawiałem żonę na początku lipca po koncercie Iron Maiden we Wrocławiu....
Ale ona nie chce
Więc Karpacz będzie
tony montana napisał(a):Ja namawiałem żonę na początku lipca po koncercie Iron Maiden we Wrocławiu....
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Nooo doooobra , ciut niżej
Ja namawiałem żonę na początku lipca po koncercie Iron Maiden we Wrocławiu....
Ale ona nie chce
Więc Karpacz będzie
Wybredna ta Twoja żona, Alpy - nie, Mediolan - nie ,
albo to Ty ją tak rozpuściłeś
ArliJ napisał(a):nadrobiłam:)
ArliJ napisał(a):Śniegu w tym roku wszędzie na lekarstwo, my się wybieramy w Dolomity w marcu i mam nadzieję, że pojeździmy!.
ArliJ napisał(a):I zwiedzaliśmy Muzeum BMW, ja nie mam zapędów w takie strony ale Muzeum bardzo mi się podobało
maslinka napisał(a):ArliJ napisał(a):I zwiedzaliśmy Muzeum BMW, ja nie mam zapędów w takie strony ale Muzeum bardzo mi się podobało
Słyszałam, że ciekawe, ale na wszystko nie starczyło nam czasu. Następnym razem
Mikeee napisał(a):Carvingiem po Alpach
wcześniej są też zdjęcia z Muzeum Audi w Ingolstadt, które odwiedziliśmy przedtem
Mikeee napisał(a):Zachęciłaś mnie do dłuższego pobytu w Monachium
Mikeee napisał(a):Dziękuje i pozdrawiam
Michał
maslinka napisał(a):Tak, tak, czytałam i oglądałam Ale dzięki za przypomnienie, bo z przyjemnością jeszcze raz pooglądałam Twoje fotki
maslinka napisał(a):Do zobaczenia w następnej relacji A może gdzieś na stoku
Basiulinek napisał(a):Witaj Maslinko
Nadrobiłam relację - dzisiaj ją odkryłam! Bo... rzadko tu bywam....
Basiulinek napisał(a):Mam nadzieję,że przy okazji kolejnych odwiedzin w Bawarii,przypomnisz sobie gdzie mieszkam...
Basiulinek napisał(a):I jeszcze muszę coś sprostować. Tradycyjny strój bawarski to Tracht. Steindl to nazwa sklepu
Powrót do Niemcy - Deutschland