maciek1956 napisał(a):-Yaro- napisał(a):maciek1956 napisał(a):Fapa do Fusiona---kit 71852 i belki 125 cm. Sprawdź jakiej długości masz belki. Cena kitu Fapa--100 zł.
Belki mają długość 112 cm.
To jest problem, katalogowo nie pasuje. Fusion jest autem dosyć szerokim na dachu.
Nie ma innego wyjścia jak kupno nowego bagażnika, lepszego niż Fapa, a w podobnej cenie-opisywałem wyżej.
Fuzi napisał(a):Box bedę używał dwa razy w roku: przy wyjeździe na wakacje (trzy tygodnie) a później (tydzień) zimą czyli sporadycznie. Bardzo mi się podoba Thul Atlantis 600 ale nie chciał bym być snobem. Jednak jeżeli uważasz że warto dodać dodakowe 600 zł na Thula i jachać spokojnie nie sprawdzając ciagle wstecznego lusterka to z pewnoscią wybiorę bezpieczństwo.
-Yaro- napisał(a):maciek1956 napisał(a):-Yaro- napisał(a):maciek1956 napisał(a):Fapa do Fusiona---kit 71852 i belki 125 cm. Sprawdź jakiej długości masz belki. Cena kitu Fapa--100 zł.
Belki mają długość 112 cm.
To jest problem, katalogowo nie pasuje. Fusion jest autem dosyć szerokim na dachu.
Nie ma innego wyjścia jak kupno nowego bagażnika, lepszego niż Fapa, a w podobnej cenie-opisywałem wyżej.
Czyli wychodzi że bagażnik trzeba będzie kupić nowy.
Maciek zajmujesz się sprzedażą wysyłkową?
pozdrawiam
patriks napisał(a):Tydzień temu kupiłem poniższy bagażnik bazowy:
http://www.allegro.pl/item339458369_bag ... lnosc.html
Poproszę o info/ocenę czy go nie zgubię
Pozdrawiam
Bierut napisał(a):Maciek1956,
Wnioskuję, że zajmiujesz się zawodowo boxami. Czy Wesoła oznacza też jakiś punkt handlowy z boxami ? Pytam bo jestem z Rembertowa i zastanawiam się nad zakupem niedrogiego boxa do Mondeo MkIII (2002 kombi z relingami oczywiście).