Miałeś wcześniejsza wersje kitu uchwytów czy ta obniżona z tamtego roku?
Trochę zmienili do poprzedniej wersji kity.
Co do hałasu to trudno mi powiedzieć bo to zależy od konkretnego modelu auta i jego wyciszenia z fabryki a nie zawsze od belek.
A200universeblue napisał(a):Co do pelnej opcji dizajn to na terenie kraju trzeba ostro przepłacić jeśli chodzi o super box w tym gatunku...
Na odbiór w Berlinie za 455€ jest thule motion xt xl lub za 500€ kamei fosco 540.
Te które podałem wcześniej to opcja dizajn do aut sprzed ok 5-7 lat
Niby ok ale...
Dizajn ma wpływ na cenę finalna boxa czy belek.
Lepsze boxy maja już otwieranie dwustronne,zamek czy wygodny system montażu w standardzie.
gopher napisał(a): wizualnie chyba mi się bardziej poodba traxer ale płacić 450zl tylko za wyglad to nie wiem czy jest sens,
mati1024 napisał(a):Cześć,
planuje na majówkę wyjechać do Chorwacji po raz pierwszy z bagażnikiem na rowery na hak. W Polsce taki bagażnik nie jest traktowany jak przyczepka. A jak jest w Czechach, Austrii, Słowenii i Chorwacji ? Dowiedziałem się już że opłaty za winiety w Austrii, Czechach i Słowenii są takie same jak w przypadku samochodu osobowego. A co z opłatami za autostrady w Chorwacji ? Druga sprawa to ograniczenia prędkości. W Austrii dla samochodu z bagażnikiem na rowery na autostradzie obowiązuje ograniczenie do 100 kmh a w obszarze zabudowanym 50 kmh. A jak jest w innych krajach ? Czy obowiązują ograniczenia jak dla samochodu osobowego czy jak dla samochodu osobowego z przyczepką ? Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam Mateusz