Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bagażniki/ Boxy/ Uchwyty/ Łańcuchy śniegowe

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mayek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mayek » 15.04.2015 19:07

Tak ale Thule na 4 rowery to koszt grubo powyzej 2 tys zł :P
Zbyszko666
Cromaniak
Bagażnik na rowery (klapa)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 22.04.2015 14:13

Witam sam nie wiem jaki będzie najlepszy bagażnik na rowery do +/- 500zł. Oczywiście chciałbym mieć mocowanie z tyłu na klapie, a samochód to Chevrolet Spark rok 2013. Czy ktoś może zaproponować jakiś godny wybór dla tego samochodu? :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.04.2015 09:17

zack
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zack » 29.04.2015 09:33

Taak, teraz jeszcze tylko tablice na sam rower - dziki kraj
Miril
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miril » 29.04.2015 11:04

Od tygodnia zbierałem się do zamówienia tablicy na all.. . Ktoś (cro.pl) czuwa. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2015 21:23

10 milionów piechotą nie chodzi. A przy okazji wyprostuje się luka prawna. Wszyscy będą zadowoleni :)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 01.05.2015 09:27

Miril napisał(a):

Od tygodnia zbierałem się do zamówienia tablicy na all.. . Ktoś (cro.pl) czuwa. :lol:

Strona 121 jakby co 8)
Miril
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miril » 01.05.2015 11:22

Piter_M napisał(a):
Miril napisał(a):

Strona 121 jakby co 8)

Jak zdążą z zapisem to zamówię legalną. :D
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 01.05.2015 17:20

dziś mimo niepogody nastąpiła inauguracja;
do szerokich belek Meganki trudno było dopasować coś taniego, poratowała ekipa z Łodzi
20150501_160600.jpg
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.05.2015 20:26

Ponieważ szybką decyzją zakupiłem thule 923, to wystawiłem w "giełdzie" thule 941.
Miril
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miril » 07.05.2015 21:17

http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... niczy.html Witam. Miał ktoś do czynienia z takim bagażnikiem? Niby robią je dla intercarsu a na allegro jedną firmę co mają je w ofercie znalazłem. :D
Rorowoj
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rorowoj » 18.05.2015 10:28

Pierwsze słyszę o tej firmie O.o Najpierw nie mogłem znaleźć, który człon odpowiada za nazwę firmy :D ale jak znalazłem to niewiele pomogło :/
Art_Ed
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Art_Ed » 30.05.2015 14:20

Pierwsze testy .Tak to wygląda na Sceniczku :D nie ma nawet problemu z otwarciem bagażnika
Załączniki:
IMG_8947.JPG
Już po testach
Już po testach
djremo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) djremo » 11.06.2015 16:25

Witam,

Czy któryś z bagażników na 3 rowery możecie w miarę polecić? Znalazłem takie propozycje które by mnie interesowały. Rowery będę woził kilka razy w roku.

inter pack trio
menabo projekt 3
aguri triumph 3
amos gigant 3

aguri i amos to chyba klony bo wyglądają tak samo i w necie widziałem jeszcze innych firm identycznie wyglądających

Czy któryś z nich jest wart uwagi? Mój budżet to max 800zł
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.06.2015 16:57

Zadaj sobie trud i poczytaj kilka-kilkanaście stron wstecz. Pytanie powielane wielokrotnie.
Najlepszy jest Thule a reszta to mniejsze lub większe kompromisy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Bagażniki/ Boxy/ Uchwyty/ Łańcuchy śniegowe - strona 141
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies