Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bagażniki/ Boxy/ Uchwyty/ Łańcuchy śniegowe

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 16.03.2014 21:01

auto_gt napisał(a):

no to nie wiem jaki , jedno jest pewne nic bym nie chciał na espaca windować , za wysoko drabinkę trzeba.

Sporadycznie coś na dachu wożę, bez drabinki sobie radzę :wink:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 16.03.2014 21:36

Dziadek Maciek napisał(a):
auto_gt napisał(a):

no to nie wiem jaki , jedno jest pewne nic bym nie chciał na espaca windować , za wysoko drabinkę trzeba.

Sporadycznie coś na dachu wożę, bez drabinki sobie radzę :wink:

Spróbuj rower , niski nie jestem i słaby też ... ale nie dałem rady rynna uchwytu na rower była na wysokości łokci a rower trzeba trzymać za widelec i ramę ... brakuje jakieś 20 cm , rower trzeba z takiej małej 2 stopniowej drabinki .
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 16.03.2014 21:56

Po co ma próbować rower :roll: :?: Mam inne potrzeby na dachu ...

Rower na haku lub w środku wożę, mam specjalne uchwyty.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2014 09:40

Wszystko piknie :P znalazłem! znajomy ma oryginalne Volvoskie belki z mocowaniem na rower :P pożyczy na wyjazd za litra rakiji 8)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.03.2014 10:42

JackDaniels;) napisał(a):oryginalne Volvoskie belki

czyli Thule :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2014 13:53

JackDaniels;) napisał(a):oryginalne Volvoskie belki

czyli Thule :wink:

No chyba :roll: Volvo bagażniki ma Thula :D w salonie byle jakiej chińszczyzny nie daliby :P
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.03.2014 14:24

JackDaniels;) napisał(a):
w salonie byle jakiej chińszczyzny nie daliby :P [/color]

A to niby dlaczego :roll: :?: byłby to przecież "swój" towar, z tego samego rynku :wink:

cyt " W marcu 2010 roku nowym właścicielem Volvo Car Corporation została chińska firma Zhejiang Geely Holding Group Company Limited".
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.03.2014 14:54

JackDaniels;) napisał(a):
w salonie byle jakiej chińszczyzny nie daliby :P [/color]

A to niby dlaczego :roll: :?: byłby to przecież "swój" towar, z tego samego rynku :wink:

cyt " W marcu 2010 roku nowym właścicielem Volvo Car Corporation została chińska firma Zhejiang Geely Holding Group Company Limited".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Głośno tego nie mówiłem, niestety to prawda, przykre ale prawdziwe mieć Chińskie Volvo :cry:
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 17.03.2014 15:30

Dziadku ;-)

Dla mojej Vectry C potrzebuję bagażnik na relingi i jakiegoś boxa ;-)
Zaproponujesz coś w przystępnej cenie? ;-)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.03.2014 16:01

Wysłałem pytanie na PW o dodatkowe szczegóły
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 17.03.2014 22:53

JackDaniels;) napisał(a):Głośno tego nie mówiłem, niestety to prawda, przykre ale prawdziwe mieć Chińskie Volvo :cry:

Nie tylko , Chińskie są laptopy Toschiba, jeden mój ma się dobrze już 5 lat , iphony przecież , są też takie uchwyty na rower (sprzedałem takich może z 14 szt po 225 zł) reklamacji nie było jak dotąd więc są raczej dopracowane :

Nie wszystko Chińskie jest i musi być złe niestety .

Słyszałem że boxy podróbki Thule też mają ... chyba tylko gabaryty i koszty wysyłki powstrzymują przed dostawami do PL .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.03.2014 11:10

No to se zaszalałem 8)
http://allegro.pl/bagaznik-na-relingi-w ... 93834.html
http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-na-da ... 27110.html
a znajomi są!!! ale jak qrwa coś potrzebują od Ciebie :evil:
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 18.03.2014 15:25

auto_gt napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):Głośno tego nie mówiłem, niestety to prawda, przykre ale prawdziwe mieć Chińskie Volvo :cry:

Nie tylko , Chińskie są laptopy Toschiba, jeden mój ma się dobrze już 5 lat , iphony przecież , są też takie uchwyty na rower (sprzedałem takich może z 14 szt po 225 zł) reklamacji nie było jak dotąd więc są raczej dopracowane :

Nie wszystko Chińskie jest i musi być złe niestety .

Panowie! Przymiotnik "chińskie" w środku zdania piszemy z małej litery.
Z tym laptopem to pojechałeś. Za pierwszym razem pomyślałem, że w sklepie Tchibo zaczęli komputery sprzedawać ;)

Co do jakości chińskich produktów. Wyrazy "chiński" i "dobry" można łączyć tylko w rozmowie o ryżu i fajerwerkach. Pewnym wyjątkiem są produkty zachodnich firm, tam tylko produkowane, choć i w tym wypadku jakość spadła drastycznie. Wyroby typowo chińskie można określić jako tanie, kiepskiej jakości, jednorazowe (nienaprawialne). Są zazwyczaj robione z tak tanich materiałów i przez tak tanią siłę roboczą, że praktycznie ich serwisy nie istnieją. Towar w ramach gwarancji jest wymieniany na nowy, tak samo dziadowski. Najgorsze jest to, że sporo dobrych (kiedyś) przedsiębiorstw przeniosła swoje fabryki właśnie tam i próżno w sklepach szukać porządnych produktów z magicznym napisem Made in Japan (Germany, UK itd.) :(
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 18.03.2014 16:07

SingSing74 napisał(a):Z tym laptopem to pojechałeś. Za pierwszym razem pomyślałem, że w sklepie Tchibo zaczęli komputery sprzedawać ;)

EEE TAM ...... fanaberie jakieś :lol:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 30.03.2014 08:22

W tym dziale
gielda-f31.html
box i bagażnik na hak do sprzedania.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Bagażniki/ Boxy/ Uchwyty/ Łańcuchy śniegowe - strona 118
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone