SingSing74 napisał(a):
Do mnie ma dojść wyżej wspomniany nowy Thule 909. Nowy adapter kosztuje około 500zł.
Dla jasności Th 909 to nie jest nowy model. Th 928/928 G6 to nowe produkty, prawie nowe, są już na rynku pewien czas.
Adapter kosztuje wg ceny sugerowanej 619 zł, można oczywiście kupić taniej.
desperadek - to jest + - tak, że kupujesz albo tanio i w pełni zdajesz sobie sprawę, że masz tanio, albo musisz wydać kasę sporą i masz święty spokój z produktem.
Jest kilka bagażników na 4 rowery na hak, które można polecić, a są tanie. Nie oczekuj jednak od taniego produktu wygody w montażu, dużego odchylania. Amos na ten rok szykuje nową platformę, ceny nie pamiętam, tanio jak na taki wyrób. Widziałem, wygląda nieźle. Są Automaxi/Mont Blanc, cena ok 1100 zł, są Atery, są ... no właśnie. Koniecznie przed zakupem sprawdź odchylanie (wspominasz, że zależy Tobie na tym). Duża klapa i wiele bagażników ma niewystarczające odchylanie. Th 929 jako jeden z nielicznych, a może nawet jedyny, ma tak duże odchylanie, że klapa np w VW T 5 otwiera się bez problemu. W zeszłym roku klient kupił tańszy, odsuwany bagażnik, sprzedał i poprosił o Thule
W tym roku będę miał nowe produkty, innej firmy, nie pamiętam dokładnie oferty w przypadku 4 rowerów. Bagażniki są bardzo wysokiej jakości, z najdłuższą na rynku gwarancją. Ich produkty sprzedawałem już kilkanaście lat temu, wracają na polski rynek z bardzo ciekawymi wyrobami. 2 czy 3 rowery będą bardzo konkurencyjne, a 4 sprawdzę zaraz po feriach.
Ale ...gdybyś dogadał się w/ sprawie Th 909 to zdecydowanie warto, cena bardzo dobra, jeśli produkt jest nowy.