malczykos napisał(a):Dziś sprawdziłem belki Thula, które mam i okazuje się, że są za krótkie. Trzeba nabyć nowe
Długość belek 118 cm alu / 120 cm stalowe do Twojego auta , stopy 753 obniżane .
RALFI napisał(a):A jakbym się zdecydował na Thule to lepiej wybrać model Pacific780 czy Motion 200? A może inny do 2000zł?
Dzięki i pozdrawiam.
nocad napisał(a):Witam,
a ja mam pytanie o adapter Thule 697-1, czy on się nada do Thule Ocean 780? czy jest to pewne-bezpieczne rozwiązanie. W Scenicu II mam oryginalny bagażnik dachowy (belki aluminiowe-aero z rowkiem T), belki są dosyć szerokie i ciężko montuje mi się org. mocowanie - obejma U bardzo ciasno wchodzi na belkę. Czy istnieje taka możliwość, że to mocowanie "T" nie dopasuje się do rozstawu belek i gotowych otworów w box'ie?
iamam napisał(a):W jednym ze sklepów internetowych dostępny jest Mont Blanc Triton 450 (szary mat) za 1299 zł z dostawą. Box musi mieścić wózek (min 59cm szerokości wew) i normalny sprzęt wypadowy a zimą narty. Chciałbym, żeby pod względem bezpieczeństwa i niezawodności nie odbiegał zbytnio średniej klasy boxów liczących się producentów. Czy w tej cenie (jest to już i tak powyżej pierwotnie planowanego budżetu) obecnie na rynku jest coś lepszego?
iamam napisał(a):
Temat przejrzałem pobieżnie i wiem że nie jesteś fanem Mont Blanc ale:
Pozdrawiam,
AM
literat napisał(a): ja tylko wypowiedziałem się jako zwykły użyszkodnik