Od 95 roku sprzedaję części samochodowe - bagażniki to też poniekąd części - akcesoria
La Prealpina to bardo dobre bagażniki , jednak Taurus ma większą bogatszą ofertę i łatwiej jest dobrać zestaw dla klienta .
Dobór amortyzatorów, klocków ,tarcz jest podobne jak bagażników , podstawa to katalog , czasem jednak trzeba wyjąć klocek i dobrać po wymiarach zwłaszcza we Francuzach .
Miałem przypadki ,że koleś miał w lewym kole inną piastą niż w prawym i inne łożysko - Peugeot 105 = Citroen AX handlarz wstawił mu inna kolumnę ... od AX-a
Był przypadek sprzęgła do Vw Polo , po kilku dniach przyleciał i krzyczy że wytarło dziurę w koszu sprzęgłowym ! Jeszcze raz sprawdziłem numery silnika i poprosiłem o nr skrzyni , miał silnik 1,6 ,a skrzynię od 1,4 .to się mówi to doświadczenie ... i takie tam .... odbiegam od tematu
Powiem wam tak im więcej wiem na temat samochodów ,olei ,części , tym wydaje mi się że mniej wiem , że ciągle za mało ...
Maciek siedzi w tym temacie od lat , więc może o tym gadać godzinami , może nawet jak będzie spał też może odpowiadać to fakt , nie zbity .
Fakt jest że ja również rzetelną poradę podam odnośnie bagażników i w cale nie będzie gorsza od Maćka nie mam autoryzacji jak Maciej , ale też z Polskiej sieci dystrybucji i też gwarancję Thule na 5 lat .
więc jest nas dwóch
Tyle, że jesteśmy nieco inni , inaczej się tu wypowiadamy i inaczej postrzegamy potrzeby pytających dlatego wypowiedzi inne ,ale myślę że to dla was lepiej .
Pozdrav .