Tomcroek napisał(a):ale myślę też o MOTION-ie 800, poszukam, poskrobię się w kieszeń może się uda.
Witam, tu masz pełny opis :Motion 800
ceny w skąpiec już od 2000 zł
Tomcroek napisał(a):ale myślę też o MOTION-ie 800, poszukam, poskrobię się w kieszeń może się uda.
FUX napisał(a):auto_gt napisał(a):FUX napisał(a):Taaa.
Cena super, a dostawa przesypana o zylion pln.
To zależy od polityki sklepu , ale może też być za 20 zł u innych . trzeba szukać , pytać .
Pokaż mi spedycję, która box wyśle za 20 pln.
FUX napisał(a):
auto_gt napisał(a):FUX napisał(a):
Powiedz ,czy to nie uczciwe ,że ktoś oferuje wysyłkę gratis ?
czy inny oferuje produkt po minimalnej marży i dokłada rzeczywistą wysyłkę 158 zł kurierem UPS - bardzo porządnym zresztą paczki czyściutkie itd , niż taki co daje narzut 600 ,czy 800 zł i mówi że wysyłka gratis jaki gratis się pytam
fiordek napisał(a):ja kupiłem box volkswagen 460l 230 x 75 x 41 i swietnie sie sprawuje na trasach .. zarówno zimą i latem .. a szwagier ma thule i też jest bardzo zadowolony .. fakt za przxesyłkę zapłaciłem 100 zł ale nie narzekam i nie przepłaciłem
Dziadek Maciek napisał(a):fiordek napisał(a):ja kupiłem box volkswagen 460l 230 x 75 x 41 i swietnie sie sprawuje na trasach .. zarówno zimą i latem .. a szwagier ma thule i też jest bardzo zadowolony .. fakt za przxesyłkę zapłaciłem 100 zł ale nie narzekam i nie przepłaciłem
Nie box VW, tylko Kamei (jeśli masz napis VW)
fiordek napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):fiordek napisał(a):ja kupiłem box volkswagen 460l 230 x 75 x 41 i swietnie sie sprawuje na trasach .. zarówno zimą i latem .. a szwagier ma thule i też jest bardzo zadowolony .. fakt za przxesyłkę zapłaciłem 100 zł ale nie narzekam i nie przepłaciłem
Nie box VW, tylko Kamei (jeśli masz napis VW)
tak tak .. to Kamei dla VW
fiordek napisał(a):uuuu. .. toś światowy człek
Dziadek Maciek napisał(a):fiordek napisał(a):uuuu. .. toś światowy człek
bez przesady mam po prostu jakieś doświadczenie i strasznie mnie wk... jak jakiś gościu, który dopiero co rozpoczął temat bagażników zawsze ma dużo do powiedzenia. A jeszcze niedawno "psy" wieszał na produktach Thule czy innych, a teraz o nich nawet nie wspomina (LP)
Inna sprawą jest, że w innym temacie ma sporo racji i nawet ja chętnie o poradę poproszę.
auto_gt napisał(a):
Gls-em mogę wysłać paczkę ( mam umowę dużo wysyłam ) za 16 zł do 31 kg , która nie przekracza 300 cm , więc małe boxy można , gorzej z tymi długimi 190 cm i więcej , nie chcą brać - bo wymiar, wtedy inny kurier bierze , a jak klient z okolic Rzeszowa to wolę zawieźć i rękę uściskać .