napisał(a) auto_gt » 07.04.2013 11:05
Cruz aero - nie jest w cale takie aero belka
ma mało profilowany owal - wiec dalej będzie huczała powyżej 90 km/h tak jak zwykłą stalowa .
Jeśli chcesz mieć prawdziwą aero to mocno profilowana jest LP 49 cena 460 zł ale jest warto :
tu widać różnicę .
Nie wspominam tu o belkach thule bo mocno przekroczy budżet , chociaż mam wyjście żeby bagażnik aluminiowy aero "nie thule" był w cenie 300 zł ale to na priwa tylko .
Niektórzy sprzedawcy oferują klientom to co im pasuje wcisnąć , a nie to co klientowi jest potrzebne ,sam klient w wiekszości nie wie co jemu jest potrzebne .
boxy o długości 170 cm są za małe do nart 162 cm bo 170 to wymiar zewnętrzny a nie wewnątrz te narty ułożone w pary po bokach bedą już za długie - boxy maja owal i należy te 20 cm doliczyć . wymiar 190 cm na tak dużym jak 407 sedanie to pestka i 100 % będą pasować .
oczywiście Box Thula też jest w ofercie i mogę wynegocjować niezła cenę .
Bagażnik Cruz aero i CAM jest dedykowany pod konkretny pojazd i mało uniwerslany , jak zmienisz auto to nie za bardzo dopasujesz bagażnik do innego nowszego samochodu ,bo musiałbyś zmieniać całe stopy .
Thule ,czy LP gwarantuje Ci różnorodnością Kitów montażowych do najnowszych samochodów .
Bagaznik masz jeden a zmieniasz tylko zestaw dopasowujący który kosztuje 120 zł .
100- kę dołożysz teraz do bagażnika a zaoszczędzisz kilka w przyszłości .
Zakupy rób bez emocji , na zimno ,kup to co będzie dla ciebie , nie namawiam Cię kupić u mnie , kupuj gdzie zechcesz ,ale chętnie doradzę jako technik co jest co i z czym się wiąże .