Dziadku Maćku czy urzędujesz jutro w sklepie?
można podjechać po poradę - czyli pozawracać Ci głowę przez chwilę ?
Torac napisał(a):Chcąc, nie chcąc muszę mieć Thule
Rozumiem, że jak mam mieć Thule to muszę mieć Wingbary
Dobrze kombinuję : Belka jest jedna (jaki rozmiar?) a zmienia się kity ? i takie zestawy służą do wielu samochodów bez relingów.
Emeren napisał(a):Witam. Przyznam ze troche przez moje lenistwo (strasznie duzo stron do przegladniecia w watku) ale mam pytanie to znawcow tematu. Mam zamiar jechac na wakacje calkiem nieduzym samochodem jak na 4-ro osobowa rodzine i obawiam sie ze nie pomieszcze sie z bagazami tylko w bagazniku. Czy na Forda Focusa 5 drzwi, hatchback, MK 2 mozna dopasowac jakis BOX? Czy takie krotkie boxy w ogole sie robi? Co musze kupic zeby takie cos na dachu zainstalowac?
Z gory dziekuje za porady
auto_gt napisał(a):Dokładnie tak ,belka jest jedna , są inne stopy do relingów inne do dachu , podaj markę samochodu , rocznik to prześle co Tobie potrzeba na meila rabacik też będzie
auto_gt napisał(a):To nie są moje ceny , to są katalogowe Thule na Polskę
Jak wspomniałem skrzydło jest dobrym rozwiązaniem dla aktywnych , nie sprawia kłopotu w codziennym użytkowaniu i oszczędza paliwo jeśli jeździ się z bagażnikiem non stop .
Gwarancja jest taka sama w całej Polsce ,ten box na stronie Taurus jest opisany jako : "Posiada 3 letnią gwarancję"