Bea.ta napisał(a):Ani - luknij do kalendarza - może jest Franciszki Malinowej
Ni ma..
Drugie i czecie.
Bo......tak.
anakin napisał(a):Ni ma..
Drugie i czecie.
Bo......tak.
Bea.ta napisał(a):na dziecko nie licz
anakin napisał(a):
No to już nie zgaduję.
Bea.ta napisał(a):na szybko sobie skoczyłam w ulubione miejsce
Pierwsza malwa fajnaanakin napisał(a):Ale ponieważ.. - masz.
Pierwsze mi się podoba - taki śmiszny pejzaż wyszedłBea.ta napisał(a):ode mnie macie ...
coś z wystawy tkaniny artystycznej
No Fkącu... Oba...anakin napisał(a):No to tysz Ci dom kfiotka.
Świetne...Bea.ta napisał(a):a ja ze szmaciarni dalej
Świetne...Bea.ta napisał(a):a ja ze szmaciarni dalej
Bardzo się podoba...Bea.ta napisał(a):kwiatek druciany ...
Pierwszy zaje...Bea.ta napisał(a):żeby nie wkurzały pionowe zdjęcia ....
troszku położonych płatków drucianych ...
Pierwsze jak płynąca rzeka, drugie jak drewno pod śniegiemBea.ta napisał(a):a ja jeszcze z zapasu śmatek ...
Ostrro...malina1959 napisał(a):ale mam piórko do..... kapelusza...
Jędrek, fajne te afrykańskie pejzaże... tylko słonia tam brakuje albo innej żyrafylubelski napisał(a):..no niby tak...ojtam..trza sprzęt po wakacjach wymienić i tyle...
Koper ekstraanakin napisał(a):...
Becia trzecie, najmhroczniejsze... bo ... lubięBea.ta napisał(a):na szybko sobie skoczyłam w ulubione miejsce
i zrobiłam parę ... artystycznych ....
...mrocznych ...
bo ... lubię
Bea.ta napisał(a): Łomatko Ania .... aleś się rozpisała
podziękuję za wszystkie pozytywy, bo
negatywów nie widzę
taki mocno artystycznie wydelikacony
ten robalem .... ale walczysz dzielnie
nie tylko we kuchni siedzisz
daj cos jeszcze do zachwytów
Anai napisał(a):Zaglądam, tu zaglądam ale głównie skomurki, więc jak się dorwałam wczoraj a
w nocy do kompa to to poodpisywałam hurtem
Anai napisał(a):W kuchni mam łatwiej bo zdjecia mam poobrabiane, a tu... posiłkuję się chwilowo zeszłotygodniowymi ale je też trzeba czasem obrócić, zmniejszyć, wyprostować...
Anai napisał(a):Ogorek wiem, że doopy nie urywa ale ostatnio jedyne z czym to łazienka i jest to walka mocno nierówna...
Anai napisał(a):Zadziwia mnie natomiast fantazja prlowskich murarzy - pomijam fakt, że musieli na niezłej bani stawiać ściankę w mojej łazience, bo nawet ni wyobrażałam sobie jak krzywa może być, ale...
... ich inwencja co do tego czym można sobie pomóc przy budowaniu mnie poraziła wczoraj na ten przykład z dziury w cegłach wyjęłam zwinięte w kłąb damskie rajstopy...
Anai napisał(a):... a jak chcesz ładniejsze foto obaczyć to ić do nocnych - jakby był na nich choć jeden badyl dałabym tu, ale ni ma
... a jedno z nich zostało wczoraj zdjęciem dnia w jednej z grup foto na guglu plusie
Bea.ta napisał(a):poszalałaś
Bea.ta napisał(a):no to kombinuj
Bea.ta napisał(a):to ogórek?? no widzisz ... znowu się czegoś nauczyłam
Bea.ta napisał(a):w łazience też pewnie masz jakieś pakuły czy inną trawę
Mam swoje - w łazience będzie równy, bo se z regipsów robieBea.ta napisał(a):chcesz zobaczyć mój sufit???? już do niego przywykłam, ale początki były cięzkie, zwłaszcza, że na wejsciu zapowiedziałam - żadnych styropianowych sztukaterii
Bea.ta napisał(a):no to idę
Powrót do FotoCroClub - dyskusja