Bea.ta napisał(a):anakin napisał(a):Pomidorka?
zielone ino??:)
Nie ino...
jan_s1 napisał(a):lubelski - poruszyłeś czułą strunę. Bo wiesz, do kwiatków to ja mam stosunek zgoła obojętny, ale do grzybów... Nie skłamię, gdy powiem, że miłosny. U nas grzybów ni cholery, więc gdy zobaczyłm Twoje cudeńka, to pomyślałem (wybacz): eee, lubelski zapodał jakąś zeszłoroczną fotkę. Ale czytam, że to aktualna z działki. Mam do Twojej słynnej działki coraz większy szacunek. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby się okazało, że masz na tej działce również pomarańcze, banany i młodą pyszną cielęcinkę.
lubelski napisał(a): .....sobotni..
Bea.ta napisał(a):[
ja czekam na muchomora
Bea.ta napisał(a):zdjęcie fajne, choć nie morelowe
Oj bidny świecie... żebyś Ty choć stokrotkę kiedy widział...anakin napisał(a):Anai napisał(a):Na dobranoc zagadka - co to za przecudnej urody kwiateczek jest na zdjęciu?
Ja bym obstawiał stokrotkę obesraną przez kurę, ale to chyba nie to.
Pierwszy i czwarty - zdecydowanie... fajne som, mimo, że autor wredny i złośliwyanakin napisał(a):A jo mom całe stado alien-ów.
No fkącu!malina1959 napisał(a):to po prostu czarnuszka hiszpańska i tylko Ty zrobiłeś z niej alien-y
Papugo wybaczam Ci brak ostrości bo klimat cudny...papuga007 napisał(a):dobry wieczór
Jedrek - listek fajny a kozaki mie nie ruszajomlubelski napisał(a):...co do reszty....hmmmmmm.. no nie mam nic z tych rzeczy ..ale....
malina1959 napisał(a):a ja się wezmę za produkcję morelowego bursztynu
No jeśli tak jak na pomidorach...anakin napisał(a):Mało się znam na kfiotkah.
... to faktycznie nie bardzoanakin napisał(a):
anakin napisał(a):A to co?
lubelski napisał(a):..to chiba dzwonek karpacki
lubelski napisał(a): ..to działka leśna (jaka tam sławna ) gdzie ony
Anai napisał(a):Pierwszy i czwarty - zdecydowanie... fajne som, mimo, że autor wredny i złośliwy
Powrót do FotoCroClub - dyskusja