Bocian napisał(a):Trochę niejasne dla mnie jest tworzenie tych albumów i wstawianie tam zdjęć. Z tego linku co mi podał Grzesiek to muszę ściągnąć zdjęcie tam i przesłać go do albumu.. trochę to skomplikowane...
Bocian napisał(a):Jaki to sposób?
Bea.ta napisał(a): że............przepał.
Anai napisał(a):... a właśnie, że bo nie
Bocian napisał(a):No i nie wiem jak przenieść do albumu. Mam stworzony album o jakiejś tam nazwie i jak chcę tam wrzucić następne zdjęcie to nie wiem jak. ( z edycji i obróbki)
Bocian napisał(a):No i nie wiem jak przenieść do albumu. Mam stworzony album o jakiejś tam nazwie i jak chcę tam wrzucić następne zdjęcie to nie wiem jak. ( z edycji i obróbki)
anakin napisał(a):Masz mój album?
Masz.
Widzisz tam opcję "dodaj zdjęcia"?
Powinieneś ją też mieć u siebie.
Nad utworzonym albumem.
Bocian napisał(a):Czyli najpierw "dodaj plik do programu Picasaa" i on się pokazuje. Potem muszę go Udostępnić i on się pokazuje w albumie Picasaa do którego muszę się zalogować.
Bea.ta napisał(a):Bocian napisał(a):Czyli najpierw "dodaj plik do programu Picasaa" i on się pokazuje. Potem muszę go Udostępnić i on się pokazuje w albumie Picasaa do którego muszę się zalogować.
ja jestem cały czas zalogowana, ale tak ..
udostępniasz album po prawej stronie na górze pod swoim "wizerunkiem"
udostępniasz - całemu światowi, tylko wybrańcom (najlepsza opcja -ale tylko linka musisz posłać) lub nie udostępniasz nikomu i sam masz go dla siebie
Powrót do FotoCroClub - dyskusja