Bea.ta napisał(a):oczywiście
wiem, wiem dałam plamę
i nie staraj się tego tłumaczyć
Bea.ta napisał(a):oczywiście
Bea.ta napisał(a):oj godosz goopoty ....
Bea.ta napisał(a):a ja mam ślimaka co jada borówki
O żesz!anakin napisał(a):tu kolczastego badyla wkleił
Myślę, że sądzę, że jedno i drugie - znaczy i ostrość poszła się j...ć znaczy po prostu se poszła i przepał na maxaBea.ta napisał(a):Ani te kolejne na róży chyba ostrość poszła w cholerę, albo masz za dużo słońca na płatkach...
i to:Bea.ta napisał(a):
i to:Bea.ta napisał(a):
i jeszcze to:Bea.ta napisał(a):prawie ostre osty
czyli prawie wszystko co wkleiłaś...Bea.ta napisał(a):
Paskudztwo... brrrmalina1959 napisał(a):to teraz trochę poplączemy
... a nieludzik śliczny jest, serio-seriomalina1959 napisał(a):a ja mam zielonego nie, nie ludzika
Uwierz, że nie tylko...Bea.ta napisał(a):a ja mam ślimaka co jada borówki
Anai napisał(a):Myślę, że sądzę, że jedno i drugie - znaczy i ostrość poszła się j...ć znaczy po prostu se poszła i przepał na maxa
anakin napisał(a):A Ty nie masz ciekawszych zajęć o...drugiejzerodziewięć
anakin napisał(a):Wiem, że ujowe...óczęsięnarazie.
Anai napisał(a):Wiem, że zdjęć nie cytujemy, ale Beata nie raczyła ich zatytułować jakoś, a chcę wskazać konkretne, więc...
......czyli prawie wszystko co wkleiłaś...
PODOBA MI SIĘ
... bardzo
Anai napisał(a):anakin napisał(a):A Ty nie masz ciekawszych zajęć o...drugiejzerodziewięć
Mam - doceń więc, że jak mnie Beata prosi: weź i zobacz jakie Grzesiek nowe foty wrzuca... to ja zamiast zajmować się tymi ciekawszymi faktycznie te foty oglądam
Nie przesadzajmy, co?Bea.ta napisał(a):nawet nie wiesz jak się cieszę
bo wiem, że się znasz
... a tu się mogę zgodzićBea.ta napisał(a):... i ciężko Ci dogodzić
Jak rozmawiałyśmy to byłam poza domem i nie miałam netu, pierwsze co zrobiłam po powrocie to rzuciłam się do kompa...Bea.ta napisał(a):no tak ... prosiłam ale nie o drugiejzerodziewięć
Bea.ta napisał(a):i jeszcze trawkę świecącą
malina1959 napisał(a):pewnie jakiś janioł sie tam ukrył
malina1959 napisał(a):a tak w ogóle, to pięęękny łikent, trwa a Wy przy kompiuterach
Powrót do FotoCroClub - dyskusja