anakin napisał(a):Ale wiesz jak to na tartaku...
Palce można moment stracić....
No dobra, to uważamy na.....palce
A żeby było przy czym robić to idziemy do lasu po towar
anakin napisał(a):Ale wiesz jak to na tartaku...
Palce można moment stracić....
Anai napisał(a):Czecie najlepsze, ale na wszystkich klimat fajny...
_Ewa_ napisał(a):"badyla centralnego" w ogóle nie kupuję - nie wiem, "co autor miał na myśli"
pawelg napisał(a):Taki badylek ode mnie...
malina1959 napisał(a):A żeby było przy czym robić to idziemy do lasu po towar
Anai napisał(a):... i jeszcze badylek, włochaty taki
Pierwszy raz przed obiektywem - też byś była rozczęsiona...Bea.ta napisał(a):Malina faktycznie przekombinowana .... taka roztrzęsiona
Bea.ta napisał(a):Anai napisał(a):... i jeszcze badylek, włochaty taki
wyrabiasz się
Bea.ta napisał(a):Anai napisał(a):Czecie najlepsze, ale na wszystkich klimat fajny...
dzięki Ania ....
klimat .... taki moment przed ...
_Ewa_ napisał(a):Bea.ta napisał(a):_Ewa_ napisał(a):"badyla centralnego" w ogóle nie kupuję - nie wiem, "co autor miał na myśli"
bardzo mi "przykro" ... nie jest do sprzedaży ani on ani moje myśli ....
a-haaaa... myślałam, że pokazując zdjęcia, coś przekazujesz, skoro się myliłam, to przepraszam
zrozumiała i przyjęła do wiadomości
_Ewa_ napisał(a):o... dziwnie zabrzmiało... mam się bać?
Anai napisał(a):Pierwszy raz przed obiektywem - też byś była rozczęsiona...
Anai napisał(a):... a to sie mie nieciekawie kojarzy - dawno temu, jak byłam piękna i młoda było takie powiedzenie:
Wyrobiłeś się jak g.... w betoniarce...
Anai napisał(a):Tysz mam klimat, choć niekoniecznie taki sam
_Ewa_ napisał(a):Bea.ta napisał(a):dla jasności - czy pokazując przykładowy liść czy badyl na zdjęciu mam coś komuś przekazać??? treść?? myśl, czy coś podobnego???
To Ty sama zwracałaś mi uwagę, że w tym wątku "uczymy się i dyskutujemy", dlatego nie rozumiem, dlaczego na moje wątpliwości co do przekazu Twojego zdjęcia zareagowałaś w dość dziwny IMO sposóbbardzo mi "przykro" ... nie jest do sprzedaży ani on ani moje myśli ....
_Ewa_ napisał(a):"badyla centralnego" w ogóle nie kupuję - nie wiem, "co autor miał na myśli"
_Ewa_ napisał(a):Jeśli "dyskutujemy", to nie rozumiem tego zdjęcia - mogę?
_Ewa_ napisał(a):Jeśli "uczymy się", to chciałabym wiedzieć "co autor miał na myśli" - innymi słowy: co chciałaś pokazać tym/na tym zdjęciu? końcówkę jakiegoś masztu? dlaczego on jest taki wyjątkowy, że go pokazałaś? dlaczego centralnie?
_Ewa_ napisał(a):Widzisz... Twoje odpowiedzi odebrałam tak:
bardzo mi "przykro" ... nie jest do sprzedaży ani on ani moje myśli .... = nie podoba się? nie mój problem
mam nadzieję ... = a jak się nie podoba, to... droga wolna
_Ewa_ napisał(a):Jeśli "uczymy się i dyskutujemy" ma polegać na chwaleniu każdego zdjęcia autorki wątku, to to miejsce jednak nie jest dla mnie, a szkoda.
_Ewa_ napisał(a):Bea.ta napisał(a):dla jasności - czy pokazując przykładowy liść czy badyl na zdjęciu mam coś komuś przekazać??? treść?? myśl, czy coś podobnego???
dla jasności: fotografia między innymi na tym właśnie polega, wiesz?
_Ewa_ napisał(a):Bea.ta napisał(a):czy się masz bac??? nie jestem tu od straszenia
A zabrzmiało inaczej...
Anai napisał(a):Włoski i zawijaski...
Bea.ta napisał(a):Gosiu - normalne lepsze
ale brak światła ...
zgadnij co trza było lasowi zrobić??
malina1959 napisał(a):Co zrobić lasowi ?
zabrać światła i wrzucić do normalnego
Anai napisał(a):malina1959 napisał(a):Co zrobić lasowi ?
Przesadzić Malinka, przesadzić...
Bea.ta napisał(a):malina1959 napisał(a):
lekko przyciemnić
może kontraścik i to .... co Ci kiedyś pisałam w mejlu ...
próbowałam, ale tego światła jest tyle, że wychodziło nienaturalnie
a robiłam to zdjęcie dla światłąBea.ta napisał(a):Przesadzić Malinka, przesadzić...
ale do kupy stobom :)
Powrót do FotoCroClub - dyskusja