.Beato bielskobialska ..jak najbardziej..wiesz..działkowy przeca... jestem....
..zakwitnie już niedługo..prawie czarna lilia "Landini"
..wiem wiem..ciemno ja w murzyńskiej chacie..ale mnie się
lubelski napisał(a):.Beato bielskobialska ..jak najbardziej..wiesz..działkowy przeca... jestem....
lubelski napisał(a):..zakwitnie już niedługo..prawie czarna lilia "Landini"
anakin napisał(a):A ja se zrobiłem trwałą, też ze względu na dizajn.
anakin napisał(a):Anai napisał(a):anakin napisał(a):Dlatego właśnie kupiłaś nowy?
Nowy kupiłam bo ma dizajn ładniejszy
Yhy...
A ja se zrobiłem trwałą, też ze względu na dizajn.
Anai napisał(a):No na pewno nie dlatego, że stary złe zdjęcia robił - nie wiem czy zauważyłeś ale na razie te zrobione nowym nie są jakoś znacząco lepsze
... ale O.K powiem Ci dlaczego - stary nie daje mi możliwości rozwoju - ani mi osobiście, ani możliwości rozbudowy i upgrade'u sprzętu - OLYMPUSA jest coraz mniej na rynku, dawno nie "wypuścił" żadnego nowego modelu, niewiele się słyszy o tym, żeby mieli taki zamiar...
... w przeciwieństwie do CANONA, który na rynku foto ma się całkiem nieźle i chwilowo nic nie wskazuje na to, żeby miało się to zmienić. O
Dlatego...
Bea.ta napisał(a):Ania .... a nie stykłoby, że to po prostu naj sprzęt foto???
Anai napisał(a):Nie... ponieważ taką ocenę mogę wydać dopiero po jakimś czasie użytkowania tego sprzętu.
Szczerze powiedziawszy do tej pory uważam, że najlepszy sprzęt foto jaki miałam w rękach do tej pory,
to był Pentax - niestety nie mogę go mieć z tych samych powodów co Olka - praktycznie już nie istnieje na polskim rynku. Być może po dłuższej eksploatacji Canona zmienię zdanie i będę tak jak Ty uważać,
że prawdziwe aparaty są tylko na C
anakin napisał(a):malina1959 napisał(a):cooooooooo?
znowu coś żle zrobiłam
Alez nic...
Wyrzuciłem swój aparat tylko..
Powrót do FotoCroClub - dyskusja