Bea.ta napisał(a):
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj .... tutaj nie manipulujemy postami ............... czego Ci brakuje w zacytowanym fragmencie?????????
E tam - "dodałem dwa do dwóch....."
Widzisz,jednak nie nowina.....
Btw
Ale jakiś luzik może masz
Bea.ta napisał(a):
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj .... tutaj nie manipulujemy postami ............... czego Ci brakuje w zacytowanym fragmencie?????????
CROberto napisał(a):Bea.ta napisał(a):
E tam - "dodałem dwa do dwóch....."
CROberto napisał(a):Widzisz,jednak nie nowina.....
CROberto napisał(a):Btw
Ale jakiś luzik może masz
Bea.ta napisał(a):
luziku mam w cholerę i trochę wbrew pozorom uwierz
ale ... odcinając uśmiechnięty pyszczek na końcu mojego cytatu - zmieniłeś treść przesłania
my z Anią wiemy jak się czytać, a ktoś przyjdzie i pomyśli, ze żal mi coś ścisnął ... co nie jest prawdą
l
CROberto napisał(a):Bea.ta napisał(a):
luziku mam w cholerę i trochę wbrew pozorom uwierz
ale ... odcinając uśmiechnięty pyszczek na końcu mojego cytatu - zmieniłeś treść przesłania
my z Anią wiemy jak się czytać, a ktoś przyjdzie i pomyśli, ze żal mi coś ścisnął ... co nie jest prawdą
l
Nawet nie zauważyłem,naprawdę - sorrki
Obiecuję że od jutra nie będę cytował po godz.22
Już poprawiam.
CROberto napisał(a):Znam Wasze wzajemne relacje dlatego pozwoliłem sobie na żart.....nawet nie myśl o jakimkolwiek ataku (podglądam Was od dawna - miło mi tu nic nie wklejam bo u mnie takie ładne badyle nie rosną )
Dobranoc
Bea.ta napisał(a): i jakie śliczne
Bea.ta napisał(a):a w skrzynce masz już caaaaałą stertę "makulatury" - nie zniechęcaj się ...
CROberto napisał(a):Boskie
CROberto napisał(a):...Beacie ktoś serce "wyciął"
WłaśnieBea.ta napisał(a):...my z Anią wiemy jak się czytać, a ktoś przyjdzie i pomyśli, ze żal mi coś ścisnął ... co nie jest prawdą
lubię ładne zdjęcia koleżanek
Anai napisał(a):CROberto napisał(a):...Beacie ktoś serce "wyciął"
Anai napisał(a):Ostatnie... przynajmniej na jakiś czas będziecie mieli ze mną spokój
Anai napisał(a):To też było z myślą o Beacie - aż mi się z wrażenia rence trzęsły i dlatego takie niełostre
Anai napisał(a):Aaa... jakbyśta se chcieli zobaczyć resztę fot znad bajora to som tu: Tarnów Jezierny
Anai napisał(a):Szerokiej drogi mi życzcie
Powrót do FotoCroClub - dyskusja