A bo jak się biega a nie fotografuje to są braki w zdjęciach
Dzisiaj romantycznie, chwila samochodem od domu, nie w stronę gór
Bea.ta napisał(a):Piękny. Tez patrzyłam ale aparat odmówił współpracy. Dziecko komórka lepsze zrobiło
Skoro ani zielska ani trawy - to moje wczorajsze
Oczywiście oryginaly
smoki3 napisał(a):Bea.ta napisał(a):Piękny. Tez patrzyłam ale aparat odmówił współpracy. Dziecko komórka lepsze zrobiło
Oczywiście oryginaly
Fakt ziela jakowegoś Beatko się napaliłaś ponieważ nijak trawy, zielska , a nurze badyla na tej aberracji fotochromatycznej nie widać. Chociaż poza kadrem jest lub może być - jak zawał, tak zwał - jakowyś badyl wystający, co by mógł połechtać część populacji człowieczej. Ale pewnikiem zagalopowałem się trochę swoją wyobraźnia .
pozd. MAREK
Bea.ta napisał(a):smoki3 napisał(a):Bea.ta napisał(a):Piękny. Tez patrzyłam ale aparat odmówił współpracy. Dziecko komórka lepsze zrobiło
Oczywiście oryginaly
Fakt ziela jakowegoś Beatko się napaliłaś ponieważ nijak trawy, zielska , a nurze badyla na tej aberracji fotochromatycznej nie widać. Chociaż poza kadrem jest lub może być - jak zawał, tak zwał - jakowyś badyl wystający, co by mógł połechtać część populacji człowieczej. Ale pewnikiem zagalopowałem się trochę swoją wyobraźnia .
pozd. MAREK
Przeczytaj jeszcze raz mój wpis a następnie Tomka. Użyj wyobraźni, złóż wszystko do kupy i wtedy zrozumiesz sens posta.
Chyba
Powrót do FotoCroClub - dyskusja