Zimowe w zimie zedrą ,,, no biedaczka
ja jeśli mam zmieniane to w długi weekend majowy, no czasem i w kwietniu mam niedaleko śnieg i inne zimowe pozostałości
Bea.ta napisał(a):Zimowe w zimie zedrą ,,, no biedaczka
ja jeśli mam zmieniane to w długi weekend majowy, no czasem i w kwietniu mam niedaleko śnieg i inne zimowe pozostałości
21monika napisał(a):Nu wisz Pani Redaktor sugerowała, że od kilku dni w Warszawie utrzymuje się temp. oscylująca blisko +10 i co bo to tak jak w kwietniu i może ekspert oczywiście określił jak to się hamuje w temp. minusowych i plusowych na zimowych oponach, ale już Pan wulkanizator nie zalecał jeszcze zmiany i ocenił zdzieranie bieżnika na minimalnie większe niż normalnie, gdy zima jest z minusowymi temp.
21monika napisał(a):A w wczorajszej Panoramie pani redaktor właśnie roztrząsała problem +9 st.C i czy już zmieniać opony na letnie, bo zimowe się zedrą
I chyba się zdziwiła rano jak nie mogła z garażu wyjechać - podjechać, bo pewnikiem ma mieszkanie w którymś z wypasionych apartamentowców na Ursynowie lub Mokotowie.
Bea.ta napisał(a):21monika napisał(a):Nu wisz Pani Redaktor sugerowała, że od kilku dni w Warszawie utrzymuje się temp. oscylująca blisko +10 i co bo to tak jak w kwietniu i może ekspert oczywiście określił jak to się hamuje w temp. minusowych i plusowych na zimowych oponach, ale już Pan wulkanizator nie zalecał jeszcze zmiany i ocenił zdzieranie bieżnika na minimalnie większe niż normalnie, gdy zima jest z minusowymi temp.
No tak ....
masz rację
widać pani redaktor - że ją z małej napisze - dalej niż do centrum handlowego w stolycy nie jechała
21monika napisał(a):Oj czasem chciało by się napisać parę słów o ludziach z Warszawki i tych z Mordoru ( to taka część Warszawy gdzie zatrudnienie znajdują korpoludki lub szczury korporacyjne ) jak im w główce się wali. Moja specjalizacja zajmowania się ich wypasionymi apartamentowcami i to co widzisz ............. .
Bywa zabawnie.
21monika napisał(a):
Ale już zmieniam temat i .... już może nie o zimie.
Bea.ta napisał(a):21monika napisał(a):
Monika - jesteś pierwszą osobą z tamtej części świata, co pisze jak człowiek
Już wiem, czemu wolisz w tej swojej głuszy siedzieć
21monika napisał(a):Dlatego wystawiłam sobie domek w lesie i mogę godzinami się szwendać po bezdrożach nie odzywając się słowem, tak cicho, tak spokojnie. To jest moje JA
Powrót do FotoCroClub - dyskusja