anakin napisał(a):No pacz.....
Kąsasz?
anakin napisał(a): Led.
No to cho... bo mi już kręgosłup wysiadamalina1959 napisał(a):Anai napisał(a):.....
mogę pouprawiać te Twoje zielska, bo ja w tym roku nie mogłam wejść u siebie w pole
Świetne, ale to jakby nie dziwi...jan_s1 napisał(a):Badyl w peruce.
Fajnie... - ciut ciemnawo, jeszcze ciut nieostro, ale za to po przekątnejanakin napisał(a):No dooooooooooooooobra..
Pierwsze i czwarte przepalone, trzecie może być - najbardziej drugie, choć nie wierzę, że takie kolory w naturze występują ...anakin napisał(a):Ano tak....
Anai napisał(a):najbardziej drugie, choć nie wierzę, że takie kolory w naturze występują ...
Anai napisał(a):Jednakowoż podoba mi się ta ostra malina i rozmyte tło - w kącu zacząłeś nad tym panować
No chyba, że to przypadek a Ty oszczyłeś na tej żółtej plamie z tyłu
Anai napisał(a):No to cho... bo mi już kręgosłup wysiada
jan_s1 napisał(a):Z dysku.
anakin napisał(a):Ano tak....
Anai napisał(a):
Dwa...
malina1959 napisał(a):Jutro jadę na Ślunsk do Zabza to później do Ciebie odbiję
Anai napisał(a):Rozwiniesz tę swoją tak subtelną, że aż nie kumam o co kaman, aluzję?anakin napisał(a):...
Anai napisał(a):najbardziej drugie, choć nie wierzę, że takie kolory w naturze występują ...
anakin napisał(a):Anai napisał(a):Rozwiniesz tę swoją tak subtelną, że aż nie kumam o co kaman, aluzję?anakin napisał(a):...
Oczywiście, ale.......Panie mają pierwszeństwo:Anai napisał(a):najbardziej drugie, choć nie wierzę, że takie kolory w naturze występują ...
Powrót do FotoCroClub - dyskusja