Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Babiogórski Halloween 2009

W Polsce znajduje się największy ceglany zamek świata - pokrzyżacki zamek w Malborku. Radom ma znacznie większą powierzchnię niż stolica Francji – Paryż. Pierwszą polską książkę kucharską, która zachowała się do dnia dzisiejszego wydano w 1698 roku. Polska posiada drugi najstarszy uniwersytet w Europie - Uniwersytet Jagielloński został założony przez króla Kazimierza Wielkiego w 1364 roku. Polska konstytucja była pierwszą w Europie i drugą na świecie - powstała zaraz po konstytucji Stanów Zjednoczonych.
goszka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goszka » 03.11.2009 10:49

Na Babią weszłam jeszcze w czasach studenckich (joj, kiedy to było 8O ).
Pamiętam piękny jesienny poranek. Cudowna pogoda, piękna przyroda... i jeszcze teraz ten dziki strach w oczach. 8O
JA MAM LĘK PRZESTRZENI
Gdyby nie moi przyjaciele, nie mogłabym się cieszyć tymi widokami, nie mogłabym poczuć tego czegoś, gdy uda Ci się pokonać samego siebie :D

Gratuluję i podziwiam za pokonanie tej trasy w warunkach zimowych.
Zdjęcia marzenie...
Buziaki
goszka
Ostatnio edytowano 04.11.2009 08:50 przez goszka, łącznie edytowano 1 raz
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 03.11.2009 10:51

Wybaczcie, proszę, że na razie żaden z nas nie odniósł się do Waszych komentarzy. Po prostu - stoimy i rozdziawiamy gęby. Bo...
Interseal napisał(a):Jest pięknie...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam,
właściciel osłupiałego wzroku
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 03.11.2009 12:14

Buty mają, kurtki mają, czapki mają ale żeby gołymi rękami za lodowate łańcuchy chwytać. Odmrozić sobie paluszki chcieli?

Super duet, super widoki, super relacja, tylko dlaczego relacja nie jest w relacjach?
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 03.11.2009 13:59

Nie wiem czemu :wink: ale odnoszę wrażenie, że trochę ślisko było :wink: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.11.2009 14:12

Lidia K napisał(a):Buty mają, kurtki mają, czapki mają ale żeby gołymi rękami za lodowate łańcuchy chwytać. Odmrozić sobie paluszki chcieli?

Super duet, super widoki, super relacja, tylko dlaczego relacja nie jest w relacjach?

Wpadłem na monent do sieci. Dziękuję w imieniu moim oraz przerażonego, osłupionego Cepra za tyle komentarzy :wink:

Służbowo zwiedziłem dziś Trzy Kopce Wislańskie, Kamienny i Smrekowiec oraz Trójwieś Beskidzką z naciskiem na Jaworzynkę (tzw. Trójstyk granic Polski, Słowacji i Czech). Kiedyś wezmę aparat i przedstawię ten rejon w tym miejscu.

Natomiast przeniesienie tej "niby relacji" do "relacji" wydaje się być jak najbardziej na miejscu, bowiem w trochę niekontrolowany sposób się to rozrosło :wink:
Niech tylko wypowie się mój współtowarzysz tej babiogórskiej tułaczki i poprosimy admina o mały myk.
Proponuję tytuł "Babiogórski Halloween 2009" co ty Wojtek na to? :wink:

Pozdrawiam i wracam na Trójstyk (Trzy Kopce) - tym razem Brennej Ustronia i Wisły.

Mariusz Interseal
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 03.11.2009 17:50

Moje fotki nie oddają w pełni urody gór. Zwłaszcza te zbliżenia na Tatry. Będę się musiał zwrócić do fachowców o poradę, jak się takie fotki urabia.
Tym bardziej cieszą mnie - a i zapewne Mariusza - Wasze miłe komentarze. :)

shtriga napisał(a):Przepiękne widoki - a to morze chmur to dla mnie najpiękniejszy widok z góry! CUDOWNIE!!!

A oto i dwa morsy w tym morzu:

Obrazek

Pozdrawiam,
górski mors
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 03.11.2009 18:05

Interseal napisał(a):Natomiast przeniesienie tej "niby relacji" do "relacji" wydaje się być jak najbardziej na miejscu, bowiem w trochę niekontrolowany sposób się to rozrosło :wink:

Sorry, Winnetou z Seline. :P

Interseal napisał(a):Niech tylko wypowie się mój współtowarzysz tej babiogórskiej tułaczki i poprosimy admina o mały myk.
Proponuję tytuł "Babiogórski Halloween 2009" co ty Wojtek na to? :wink:

Nie widzę przeszkód (jak odparł niewidomy dżokej na pytanie czy ślepota nie przeszkadza mu uczestniczyć w koniobiegu przez płotki).

Pozdrawiam,
Stara Grzmiąca Pięść
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.11.2009 18:45

Panowie moze to banalne ,ale to właśnie mi przyszło do głowy podczas czytania "was" :wink:
takich trzech jak was dwóch to nie ma ani jednego

Obrazek
Ostatnio edytowano 03.11.2009 18:46 przez hajduczek, łącznie edytowano 1 raz
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 03.11.2009 18:45

Franz napisał(a):Moje fotki nie oddają w pełni urody gór. Zwłaszcza te zbliżenia na Tatry. Będę się musiał zwrócić do fachowców o poradę, jak się takie fotki urabia.
Tym bardziej cieszą mnie - a i zapewne Mariusza - Wasze miłe komentarze. :)

shtriga napisał(a):Przepiękne widoki - a to morze chmur to dla mnie najpiękniejszy widok z góry! CUDOWNIE!!!

A oto i dwa morsy w tym morzu: (ZDJĘCIE ODKLEIŁAM Z CYTATU - SHTRIGA)
Pozdrawiam,
górski mors

Morsy - BAJECZNE te fotki! Odklejać opowieść oczywiście czym prędzej, bo nie każdy tu zagląda, a warto! No i na przyszłość róbcie osobne wątki od razu :lol:
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 03.11.2009 19:33

Lidia K napisał(a):super relacja, tylko dlaczego relacja nie jest w relacjach?

shtriga napisał(a):Odklejać opowieść oczywiście czym prędzej, bo nie każdy tu zagląda, a warto! No i na przyszłość róbcie osobne wątki od razu

Nie zdradzę, który z nas wymyślił umieszczenie tej relacji w tak niewłaściwym miejscu, bo jeszcze mnie oskalpuje!

Interseal napisał(a):Dziękuję w imieniu moim oraz przerażonego, osłupionego Cepra

Oo! Proszę - już mnie do słupa przytwierdził!

Pozdrawiam,
osłupiony i strwożony nieszczęśnik
Wedera
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wedera » 03.11.2009 21:44

Cudowna relacja pozdrawiam i życzę dalszych wypraw
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 04.11.2009 12:43

Mariusz! Gdzie jesteś? Rusz się - tramwaj przyjechał!

RIMG0197.JPG

Pozdrawiam,
osamotniony wędrowiec
Ostatnio edytowano 01.10.2013 16:44 przez Franz, łącznie edytowano 1 raz
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 04.11.2009 13:44

Panowie - moje serdeczne górskie gratulacje za odwagę :wink: , fantazję :) i piękne pokazanie Królowej Beskidów .
Właśnie miałem przerwę na kawę - kawa zimna, niewypita, w sercu radośc.
Pozdrawiam 8)
P.S. Zamarzyło mi się wspólnie kiedyś się powłóczyc ...
Dajcie znac jakieś 3 tyg wczesniej - poprawię trochę kondycję :wink: [/code]
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 04.11.2009 14:17

Serdeczne gratulacje za pomysl i realizacje :)

Na Babiej Gorze bylem . . wstyd powiedziec . . bardzo dawno :? , wiec z ogromna przjemnoscia poogladalem Wasza relacje

Dzieki wielkie

pozdrawiam
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 04.11.2009 14:18

Panowie dzięki za wycieczkę, humor mi poprawiliście, jesteście wielcy jak rozszalałe himalajskie słonie :lol:

Skromnie pozdrawiam,
osłupiony a może osłupiały z wrażenia mały żuczek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska

Babiogórski Halloween 2009 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies