ADAC w Polsce
napisał(a) Marek75 » 26.10.2010 23:47
To ja napisał(a):Cytując to zaspokoiłeś moją próżność. Ciekawe w tym wszystkim jet to, że ilekroć ktoś wyrazi swoje inne, nierzadko kontrowersyjne zdanie to uważany jest za odmieńca. Przyjmij kolego do wiadomości, że na tym świecie są ludzie inaczej myślący, dla których np. "Gwiezdne wojny" są jednym wielkim badziewiem.
"romuald22"- o czym ja myślę czytając co autor miał na myśli nie pisząc co myśli i jeżeli chciałbym to napisać na forum, tekst w 2/3 byłby wykropkowany i żaden administrator nie chciałby go opublikować.
romuald22 wyraźnie napisał, co sądzi o assistance i przedstawił to w ładnych punktach - doczytaj. Nie znam żadnej oferty ubezpieczyciela, która pokryje 100% kosztów naprawy, gwarancja w nowym samochodzie też wszystkiego nie obejmuje. Jeżeli w Twoim nowym, pachnącym samochodzie strzeli uszczelka pod głowicą (czego Ci nie życzę) co zrobisz? Laweta, serwis i zabulisz, że aż Ci w pięty pójdzie. Assistance co najwyżej pokryje koszty holowania, nocleg, ewentualny transport zastępczy. Szwagier kolegi romuald22 na szczęście mógł mu pomóc i miejsce zdarzenia Chorwacja czy Austria nie ma tu nic do rzeczy.
Przeczytałem cały wątek, ten i w załączonym linku.
Nie znam Cię, ale po zapoznaniu się z Twoimi komentarzami mam nadzieję na utrzymanie się tego stanu
Widzę, też że nie tylko ja tak Cię odbieram. W realu też tak wszyscy Cię postrzegają? To było pytanie retoryczne, nie odpowiadaj, proszę!
Mimo, że sasey juz dawno wrócił z wakacji, wracam do tematu awarii samochodu na drodze.
Ostatnio czytałem, że ADAC ma rozciągnąć swoje żółte anielskie skrzydła na terytorium RP i to jeszcze w tym roku. W chwili obecnej działa jako
http://www.starter24.pl/ firma w której udziały ma właśnie ADAC.
Miał ktoś z was do czynienia z ADAC podczas kłopotów w drodze? Jak to wygląda?