limi napisał(a):PJadąc z Plitwickich Jezior do Trogiru poczułem, że coś mi cieknie po prawej stopie, którą miałem na pedale gazu. Mój syn, który siedzi po prawej stronie też mówi, że ma mokro pod nogami. Jak zjechaliśmy do Trogiru, to się zestresowałem, ile mam wody pod dywanikiem.
grzesiek-swidnica napisał(a):Najbardziej atrakcyjnym assistance na krótki termin jest Warta Podróżnik 15, też wykupiłem sobie to ubezpieczenie.Mam Lagunę 12 letnią, w sumie sprawuje się idealnie ale lepiej się zabezpieczyć ...
limi napisał(a):Proszę o pomoc i podpowiedź, co może sie dziać z moim autem. Jesteśmy pierwszy w Chorwacji i pierwszy raz nasze auto ( Opela Astra 2, 1.7 dti ) jeżdzi w takich upałach. Mamy klimę. Chodzi prawie cały czas. Wymieniałem w zimie 2 chłodnice. Jadąc z Plitwickich Jezior do Trogiru poczułem, że coś mi cieknie po prawej stopie, którą miałem na pedale gazu. Mój syn, który siedzi po prawej stronie też mówi, że ma mokro pod nogami. Jak zjechaliśmy do Trogiru, to się zestresowałem, ile mam wody pod dywanikiem. Nie wiem, co jest grane. Jadąc wczoraj dalej, do Mlini nie używałem klimy. Nic nie ciekło. Proszę Was o podpowiedź, co może się dziać, bo moje plany zwiedzania Chorwacji i Czarnogóry oraz Bośni wzięły w łeb. Pozdrawiam z Mlini. limi
pawelli napisał(a):limi napisał(a):PJadąc z Plitwickich Jezior do Trogiru poczułem, że coś mi cieknie po prawej stopie, którą miałem na pedale gazu. Mój syn, który siedzi po prawej stronie też mówi, że ma mokro pod nogami. Jak zjechaliśmy do Trogiru, to się zestresowałem, ile mam wody pod dywanikiem.
Raczej zapytaj na forum motoryzacyjnym ...
Ale jak piszesz że bez klimy Ci nic nie cieknie - to może odpływ skroplin z klimy masz zatkany ?
Pod samochodem powinien być wężyk i z niego leje się woda pod samochód.
Jak masz zamknięty odpływ - to moze i taki objaw może być.
tak jak myślałem czytaj - http://forum.opel24.com/mokro-pod-dywanikiem-astra-g-vt5856.htm
limi napisał(a):Proszę o pomoc i podpowiedź, co może sie dziać z moim autem. Jesteśmy pierwszy w Chorwacji i pierwszy raz nasze auto ( Opela Astra 2, 1.7 dti ) jeżdzi w takich upałach. Mamy klimę. Chodzi prawie cały czas. Wymieniałem w zimie 2 chłodnice. Jadąc z Plitwickich Jezior do Trogiru poczułem, że coś mi cieknie po prawej stopie, którą miałem na pedale gazu. Mój syn, który siedzi po prawej stronie też mówi, że ma mokro pod nogami. Jak zjechaliśmy do Trogiru, to się zestresowałem, ile mam wody pod dywanikiem. Nie wiem, co jest grane. Jadąc wczoraj dalej, do Mlini nie używałem klimy. Nic nie ciekło. Proszę Was o podpowiedź, co może się dziać, bo moje plany zwiedzania Chorwacji i Czarnogóry oraz Bośni wzięły w łeb. Pozdrawiam z Mlini. limi
limi napisał(a):Dziękuję wszystkim za otuchę. Myślę, uda się spędzić jeszcze ponad tydzień w tym pięknym miejscu. Pozdrawiam
zonatyfacet1 napisał(a):A tak przy okazji rozmowy o samochodach znalazłem superowe pytanie na forum i poplułem monitor
Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. ...
sasey napisał(a):...prosiłbym o jakies porady. ...
zonatyfacet1 napisał(a):A tak przy okazji rozmowy o samochodach znalazłem superowe pytanie na forum i poplułem monitor
Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem? ... ?
zonatyfacet1 napisał(a):To nie wiem gdzie wy śpicie i ile wydajecie ale mnie wakacje w CRO 2-tygodnie zawsze (komplet) wychodzą ok. 12.000 zł. I nie szaleję na miejscu poza pizzą codziennie, lodami i czasem lepszym obiadkiem w restauracji
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi