To ja napisał(a):W takim razie zezłomuj samochód na miejscu, na pewno wyjdzie najtaniej.
grzesiek-swidnica napisał(a):Najbardziej atrakcyjnym assistance na krótki termin jest Warta Podróżnik 15
jaceek1 napisał(a):Ja polecam sterter24 ubezpieczenie na cały rok za jedyne 85 zł. Wydaje mi się że bardziej się opłaca niż danie 45 zł na 15 dni. Pozdrawiam
To ja napisał(a):To ja napisał(a):
W takim razie zezłomuj samochód na miejscu, na pewno wyjdzie najtaniej.
Może rozwiń swoją myśl, bo nijak nie rozumiem Ciebie?
Po co mam złomować samochód? Co i po co ma wyjść najtaniej?
Pozdrawiam
Jak sam napisałeś, auto kosztowało prawie tyle samo co wyjazd czyli pomiędzy 3000 - 6000 zł. Biorąc pod uwagę niższą cenę i to, że jechałeś VOLVO, samochód raczej mało popularny w Chorwacji i w dodatku leciwy, to jakakolwiek większa naprawa tego auta była by raczej mało opłacalna. Czyli lepiej zezłomować na miejscu, a do domu powrócić na koszt ubezpieczyciela, czego oczywiście nikomu nie życzę.
Z pow.
zonatyfacet1 napisał(a):To nie wiem gdzie wy śpicie i ile wydajecie ale mnie wakacje w CRO 2-tygodnie zawsze (komplet) wychodzą ok. 12.000 zł. I nie szaleję na miejscu poza pizzą codziennie, lodami i czasem lepszym obiadkiem w restauracji
kaeres napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):To nie wiem gdzie wy śpicie i ile wydajecie ale mnie wakacje w CRO 2-tygodnie zawsze (komplet) wychodzą ok. 12.000 zł. I nie szaleję na miejscu poza pizzą codziennie, lodami i czasem lepszym obiadkiem w restauracji
W głowie powstaje jedynie obraz wielodzietnej rodziny (łącznie z 6-8 osób ?).
zonatyfacet1 napisał(a):kaeres napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):To nie wiem gdzie wy śpicie i ile wydajecie ale mnie wakacje w CRO 2-tygodnie zawsze (komplet) wychodzą ok. 12.000 zł. I nie szaleję na miejscu poza pizzą codziennie, lodami i czasem lepszym obiadkiem w restauracji
W głowie powstaje jedynie obraz wielodzietnej rodziny (łącznie z 6-8 osób ?).
Coś Ty.... 4 osoby. Wniosek z tego, że chyba za bardzo szalejemy z kwaterami i na miejscu. W tym roku musimy chyba bardziej oszczędnie, bo aż mi głupio jak czytam niektóre komentarze
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi