Chociaż będzie powolna jazda lokalnymi drogami, to kosztowo najtańsza opcja.AsiaJeepZJ napisał(a):Dzis dojechał do nas znajomy podróżujący jeepem z albani i holuje nas. Jesteśmy w drodze do zagrzebia z planem noclegu nad Balatonem . Trzymajcie kciuki ) co dalej zobaczymy ...
alechandro napisał(a):Wczoraj wracając z cro w Austrii wjazd do tunelu był zablokowany i okazało się później, że jakiemuś Polakowi VW bus siadł. Ogólnie ten wyjazd to był z tego co widziałem pechowy dla VAG, pewnie tedeików
W drodze do cro na drodze zdechły 2 Passaty oraz 1 Golf...w drodze powrotnej 4 Passaty oraz 1 Audi
AsiaJeepZJ napisał(a):Ktoś wie co grozi za jazdę na holu na autostradzie w Chorwacji?
AsiaJeepZJ napisał(a):Ktoś wie co grozi za jazdę na holu na autostradzie w Chorwacji?
AsiaJeepZJ napisał(a):Dzis dojechał do nas znajomy podróżujący jeepem z albani i holuje nas. Jesteśmy w drodze do zagrzebia z planem noclegu nad Balatonem . Trzymajcie kciuki ) co dalej zobaczymy ...
bigredone napisał(a):Objawił się znów alechandro ! I w temacie znów udezrył w klawiaturę !
anakin napisał(a):CzechuXX napisał(a):Najtańszą opcją będzie jeśli ktoś przyjedzie znajomy i na sznurku przyciągnie. Męczące ale najbardziej ekonomiczne.
Miałeś kiedyś takie problemy
Musiałeś wracać z rodziną lawetą
Ja musiałem i wierz mi, że poczucie humoru w takiej sytuacji nie działa.
Więc oszczędź sobie podobnych filozofii.
CzechuXX napisał(a):anakin napisał(a):CzechuXX napisał(a):Najtańszą opcją będzie jeśli ktoś przyjedzie znajomy i na sznurku przyciągnie. Męczące ale najbardziej ekonomiczne.
Miałeś kiedyś takie problemy
Musiałeś wracać z rodziną lawetą
Ja musiałem i wierz mi, że poczucie humoru w takiej sytuacji nie działa.
Więc oszczędź sobie podobnych filozofii.
Nie rozumiem o co wam chodzi. Może i dobrze.
Cieszę się, że AsiaJeepZJ wybrali takie rozwiązanie. Wydawanie 5000 na lawety jest po prostu frajerstwem.
CzechuXX napisał(a):
Nie rozumiem o co wam chodzi. Może i dobrze......
.......................Wydawanie 5000 na lawety jest po prostu frajerstwem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi