auto_gt napisał(a):Prosimy przedstawić jakiś dowód ,paragon ,zdjęcie z serwisu ,że to się odbyło ,a nie jest to prowokacja agencji PZU ,żeby wystraszyć potencjalnych przyszłych klientów , którzy będą wykupywali na łeb na szyję polisy ....
Ni ubezpieczam sięw PZU . ani w Warcie ...
chyba zes czlowieku zgupial, jesli sobie zyczysz zapoznaj sie z hisyorią moich wpisow -ostatnia rzecza jaka zrobie to bede sie bawila w usostepnianie moich danych tu na forum-no smieszne normalnie,az sie usmialam do monitora
ja swoją historię opisywałam od początku do konca, ktos nie chce-nie wierzy, ten co chce-wierzy, nic mnie to tak naprawde nie obchodzi. Zalozylam termat bo chcialam tu uzyskac pomoc i takową wlasnie dostalam, a nie w celu polecania kogokolwiek. Widac nie doczytales do konca tematu tak naprawde-bo ostatecznie mowa o zupelnie innym, ubezpieczycielu. Nie zycze Ci czlowieku,zeby Cie spotkalo to co nas, nikomu nie zycze, a Ty sobie mysl co chcesz. Ostatnia rzeczą jaką zrobie bedzie tlumaczenie sie tutaj Tobie, zwlaszcza ze naprawde mam juz dosc tego wyjazdu