anna_anna napisał(a):Witam
Jade pierwszy raz do Chorwaji, chcialabym sie dowiedziec czy na trasie Praga-Rab sa jakies tunele.
Z krotkimi tunelami nie mam problemu, z dluzszymi juz raczej slabo
Pozdrawiam
anna_anna napisał(a):tam gdzie mniej tuneli . ale chybo w zlym watku pisze, przeprazam .
anna_anna napisał(a):duzo jest po drodze tych tuneli? staram sie na maps cos wyszukac, ale jak ktos, tak jak ja, sie nie zna, to raczej nie wie gdzie szukac
anna_anna napisał(a):tam gdzie mniej tuneli . Jezeli jednak ktos zna dobra alternatywna droge (10 km to zdecydowanie dla mnie za duzo) to chetnie wyslucham
anna_anna napisał(a):tam gdzie mniej tuneli . Jezeli jednak ktos zna dobra alternatywna droge (10 km to zdecydowanie dla mnie za duzo) to chetnie wyslucham
Marcus45 napisał(a):Witam. Czy ktoś wie gdzie znajdę mapę parkingów przy A1 ww Chorwacji. Szukam takiego postoju już pod koniec autostrady A1 gdzie parking znajduje się bardzo wysoko na takim wąwozem. Nie znam nazwy a chce się tam zatrzymać w tym roku. Proszę o pomoc
Marcus45 napisał(a):Witam. Czy ktoś wie gdzie znajdę mapę parkingów przy A1 ww Chorwacji. Szukam takiego postoju już pod koniec autostrady A1 gdzie parking znajduje się bardzo wysoko na takim wąwozem. Nie znam nazwy a chce się tam zatrzymać w tym roku. Proszę o pomoc
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi