Bocian napisał(a):Kolejny wątek który przekształca się w jak ominąć korki w Cro
KajkaSamograjka napisał(a):Bocian napisał(a):Kolejny wątek który przekształca się w jak ominąć korki w Cro
To ja zmienię tendencję
Wszystkim, którzy pierwszy raz jadą do Hr (do Šibenika lub dalej) polecam zatrzymać się przy autostradzie i popodziwiać widoki: https://www.google.pl/maps/@43.806261,15.916101,3a,75y,297.95h,86.57t/data=!3m4!1e1!3m2!1sM17k7SG-LyO3RcC695KuWg!2e0
Bocian napisał(a):Czy aby nie trzeba tam płacić za te widoki? Bo jeśli tak to nie mam zamiaru sie zatrzymywać A może jakaś budka z pierogami tam jest albo pizza?
KajkaSamograjka napisał(a):
Nie zauważyłam w tym wątku ważnej informacji dla pierwszoroczniaków: przy wyjazdach z tuneli nóżka z gazu i wzmożyć czujność klasową Bywa, że jak ktoś się zagapi i przy wylocie z tunelu trafi na solidny wiatr, to autem rzuca jak szmatą.
te kiero napisał(a):DamianM napisał(a):FUX napisał(a):Jeżeli nie ma promocji na zakup z jakaś pulą załadowaną, to nie.
Dzieki.nadal sie wacham kupic, nie kupic?
jak pisze FUX, na 2x raczej nie opłacalne,
bardziej by się przydało, gdybyś stacjonował na miejscu i robił sporo wycieczek, korzystając w tym czasie z autostrad
maniusc napisał(a):czy Ktoś w tym roku jechał przez Zagvozd Tunel? jaka opłata?
KajkaSamograjka napisał(a):Nie zauważyłam w tym wątku ważnej informacji dla pierwszoroczniaków: przy wyjazdach z tuneli nóżka z gazu i wzmożyć czujność klasową Bywa, że jak ktoś się zagapi i przy wylocie z tunelu trafi na solidny wiatr, to autem rzuca jak szmatą.
te kiero napisał(a):maniusc napisał(a):czy Ktoś w tym roku jechał przez Zagvozd Tunel? jaka opłata?
kat I, 20kn
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi