brat3k napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Jeżeli jedziesz do Makarskiej to jest płatny tunel po zjeździe z autostrady 20kn.
a czy za przejazd tunelem zapłacę kartą ?
kodens79 napisał(a):Na pewno można płacić kartą.
yzedef napisał(a):a ja wybrałem drogę nie tunelem... na moje oko to oszczędzamy jakieś 30 minut jak nie ma korków, ale to nie ma znaczenia bo efekt jak dojeżdżamy na miejsce jest właśnie niesamowity... dlatego z tego powodu odpuszcza tunel, nim to sobie pojadę jak wracać będę choć tez szkoda tych pożegnalnych spojrzeń
Ludek napisał(a):Zrobiłam właśnie kalkulację winiety i ceny w Chorwacji mnie powaliły. Wyszło 372 kn, czyli ok. 220,00 zł To za Czechy + Austrię wychodzi ok. 140,00 zł, Słowenia objazdem. Jedziemy do Tribunj.
Wiem, wiem, za przyjemności trzeba płacić.
Palmetto2006 napisał(a):20 Lipca wyjazd.....wybór padł na TUCEPi.Bardzo proszę o wszelkie porady dotyczące przejazdu.
Palmetto2006 napisał(a):Planujemy nocleg gdzieś w Austrii, bo jedziemy aż z podlasia- może ktoś ma sprawdzone miejsce.
napisał(a) Ludek » 23-06-2014 10:47
Zrobiłam właśnie kalkulację winiety i ceny w Chorwacji mnie powaliły. Wyszło 372 kn, czyli ok. 220,00 zł To za Czechy + Austrię wychodzi ok. 140,00 zł, Słowenia objazdem. Jedziemy do Tribunj.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi