Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

autostrada Zagrzeb - Split

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam K
Podróżnik
autostrada Zagrzeb - Split

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam K » 02.03.2005 09:38

:D
Potrzebuję informacji czy jest oddana do użytku w całości autostrada od Zagrzebia do Splitu. Może ktoś zna trochę szczegółów na ten temat. Ostatnio jak tamtędy jechałem nie było jeszcze ani kawałka autostrady, ale wiem, że to się szybko zmienia.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 02.03.2005 10:28

Adam K napisał(a)::D
Potrzebuję informacji czy jest oddana do użytku w całości autostrada od Zagrzebia do Splitu. Może ktoś zna trochę szczegółów na ten temat. Ostatnio jak tamtędy jechałem nie było jeszcze ani kawałka autostrady, ale wiem, że to się szybko zmienia.

Wjechałeś na plaże i do Adriatyku. :roll:
Zawróć i jedż tam
forum/viewtopic.php?t=6320&start=0
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2005 17:57

Potrzebuję informacji czy jest oddana do użytku w całości autostrada od Zagrzebia do Splitu....
....( w tym miejscu walnij kilka wykrzykników, żeby było widać jak bardzo tej informacji potrzebujesz...) 8O
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.03.2005 22:54

platon napisał(a):

Wjechałeś na plaże i do Adriatyku. :roll:
Zawróć i jedż tam
forum/viewtopic.php?t=6320&start=0
:?:

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone