Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

autostrada Zagreb-Split, korki i lepiej omijać?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
iotr1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iotr1 » 11.06.2006 17:21

autostrada Zagreb-Split, korki i lepiej omijać takie czasami czytałem opinie czekam na Wasze doświadczenia. Ja wyruszam 12.08.2006 r czekam ma wasze doświadczenia.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.06.2006 19:32

W korkach najlepiej nie stać,więc do Cro polecam jechać w środku tygodnia. :roll:
iotr1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iotr1 » 11.06.2006 20:04

jestem tego pewien byłem tam już lub dopiero pięć razy i wiem że lepiej omijać piątek i sobotę ale miejsca są wykupione od soboty więc muszę liczyć na porady tych co jechali w sobotę autostradą być może są okresy mniej tłoczne, pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2006 08:00

No to nie masz wyjścia,musisz przygotować śię na korki.Jedyny ratunek wyjechać wcześniej,tak żeby w Cro być o świcie.Pozdr :wink:
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 12.06.2006 08:45

ja tak wyjeźdzam, żeby być na granicy Chorwackiej około 1-2 w nocy, potem 2 godziny odpoczynku, mała drzemka i nie łapię korków po drodze.
iotr1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iotr1 » 12.06.2006 19:58

też spałem w samochodzie ale teraz zafundowałem kwaterę w Karlovac i bez sensu jest tego nie wykożystać do wczesnego lub późnego ranka zwłaszcz że jadę w rejon Splitu dlatego się zastanawiam jak dalej jechać nową czy starą drogą. Sądzę że to nie tylko ja nad tym się zastanawiam. Może po kilku tygodniach będzie więcej odpowiedzi w miarę wracania z wakacji. Pozdro dla forowiczów udanych wakacji w CRO.
prazek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) prazek » 12.06.2006 20:26

iotr1 napisał(a):też spałem w samochodzie ale teraz zafundowałem kwaterę w Karlovac i bez sensu jest tego nie wykożystać do wczesnego lub późnego ranka zwłaszcz że jadę w rejon Splitu dlatego się zastanawiam jak dalej jechać nową czy starą drogą. Sądzę że to nie tylko ja nad tym się zastanawiam. Może po kilku tygodniach będzie więcej odpowiedzi w miarę wracania z wakacji. Pozdro dla forowiczów udanych wakacji w CRO.

KORZYŚĆ

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone